مخلوط گوساله 1 کیلویی
معرفی محصول |
این محصول از سردست گوساله (80%) و قلوه گاه گوساله (20%) تهیه می شود. |
وزن محصول |
30 ± 1000 گرم |
چیدمان |
1- هربسته حاوی سردست گوساله با وزن تقریبی 700 گرم و زیر کار ازگردن (توپوز) استفاده می شود. 2- همراه با یک عدد پد جاذب رطوبت در کف بسته |
شرایط نگهداری |
به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد ، پس از انجماد 12 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد |
محصولات مشابه
-
گوشت ران گوساله
بزودی -
راسته گوساله ممتاز 1 کیلویی
بزودی -
ماهیچه گوساله ممتاز
بزودی -
قیمه ایی گوساله 500 گرمی
بزودی -
گوشت چرخکرده مخلوط تازه
بزودی -
بیف استروگانف گوساله
بزودی -
گوشت ماهیچه گوساله
بزودی -
نگینی استانبولی گوساله
بزودی -
خورشتی گوساله ممتاز 800 گرمی
بزودی -
گوشت فیله گوساله
بزودی -
ران گوساله ممتاز 1 کیلویی
بزودی -
گوشت گردن گوساله
بزودی -
گوشت دست گوساله
بزودی -
گوشت قلوگاه گوساله
بزودی
کاربرد قسمتهای مختلف گوشت گاو و گوساله و نام قسمتهای مختلف گوشت و استفاده آنها :
1 – گردن (chuck) : گردن و شانه گوساله که گوشت این قسمت لطیف ، پر چرب و بسیار خوشمزه و برای تهیه خورش و آبگوشت و باقلا پلو مناسب است.
2- دنده ها (rib) : گوشتش نازک و نرم و لطیف و پرچرب است.ترد وخوش طعم است. برای آبگوشت و باقلا پلو و گوشت لاپلو مناسب میباشد.
3- پشت کمر (lshort oin) : (loin) , فیله (tenderloin) و راسته (sirloin) است.نرمترین قسمت گوشت است برای استیک و فیله و کباب برگ و کبابها مناسب است.فیله از راسته لطیفتر و راسته رو رگ و پوست و ریشه احاطه کرده که بایدتمیز شود.
4 – ران و سردست (shank) : ران و سردست شامل قلم ماهیچه های پا و دست و شانه است.برای تهیه خورش ها و باقلا پلو و مناسب میباشند.از ماهیچه هم میتوان برای سوپ و آبگوشت هم استفاده کرد ولی برای تاس کباب هم مناسب است.ماهیچه بهترین قسمت برای کودکان و بیماران و سالمندان میباشد.
5 – دم سینه و قلوه گاه (flank+plate+brisket) : سفت ترین قطعه لاشه بوده و برای تهیه حلیم یا هلیم بادنجان و آبگوشت و حلیم ( که باید گوشت رو ریش ریش کرد ) و مخلوط چرخ کرده ( گوساله با گوسفند ) برای تهیه کباب کوبیده بکار میرود.
6- سرین یا گرد ران و … مغز ران و کعب ران ( roud ): انتهای لاشه گوساله و دارای گوشت لخم مناسب برای خورش هاست.
برای تهیه یک گوشت چرخ کرده مناسب و کم چربی برای کباب کوبیده بهتره که قلوه گاه و دم سینه گوسفند رو که خیلی چربه با گوساله را دوبار چرخ کنید.برای انواع غذاهای دیگر گوشت چرخ کرده گوساله هم چرب و مناسب تر است.
معمولا گوشت گاو برای چرخ کرده ایده آل است به شرط اینکه با گوشت گوسفند و قسمتهای چرب تر آن ترکیب شود تا چربی گوشت تامین شده و بافت خشک نشود.
گوشت گوساله هم برای قیمه ایده ال است. ریز خرد میشود و ریش شدنش به چشم نمیاد. عب ران و مغز رانش برای خورش مناسب تر است البته اینها سلیقه ایست . گوشت گوسفند را به دلیل بوی آن برخی افراد نمیپسندند.
برای شستن گوشت بهتر است که قبل از فریز کردن گوشت خرد شده رو بشویید و اجازه دهید تا آبش برود بعد قسمت کنید و داخل کیسه بذارید و فریز کنید.
بعد از فریز کردن اگر بخواهید یخ آن آب شود و بشویید تمام خونابه گوشت میرود و مواد مغذی گوشت خارج شده و گوشت نیز دیر پز خواهد شد.
گوشتی که قرار است چرخ شود را ابتدا بشویید و بگذارید آبش خشک شود بعد چرخ کنید.
مقایسه مواد مغذی در 100 گرم
- پروتئین 33.9
- آهن 1.2
- کلسترل 124
- انرژی 225
- چربی 9.4
- کالری 217
- کربوهیدرات 0
- امگا3 0/05
- امگا6 0/33
- فیبر 0
- آب %61
- چربی ترانس 0/37
نظرات کاربران