Top
بیفتک گوساله500گرمی

بیفتک گوساله500گرمی

                                                             

  1.                             § توضیحات دیجی پروتئین راجع  به محصول §
      نام   کامل  محصول§بیفتک گوساله500گرمی
     
     شرح مختصرمحصول §این محصول از ران یا سفید ران و یا راسته گوساله تهیه میگردد
    تاریخ مصرف محصول§ به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد، پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد
    بسته بندی  محصول  §  در ظرف یک بار مصرف با سیستم استرچ  به همراه سلفون وپد خونابه گیر (جاذب) میباشد
    موارد مصرف محصول§برای  خانوادها ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان وهتلهای*5ومراکز پخت درجه یک میباشد
      ویژگیهای محصول  § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد
    روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با  پیک و یا ماشینهای مجهز  دیجی پروتئین  میباشد 

            

     

     

                      


ناموجود

نکاتی مهم برای خرید گوشت قرمز

راهنمای خرید گوشت قرمز, روش های خرید گوشت قرمز

معمولا گوشت هایی با کیفیت پایین تر را طعم دار می کنند

گوشت قرمز یکی از مواد اولیه غذاهای ما ایرانی هاست. خرید گوشت قرمز خوب، سالم و تازه نکته های ساده ای دارد که در این مقاله قصد داریم شما را با آنها آشنا کنیم.                                  

گوشت های تازه و باز

گوشت های تازه و گرم که معمولا کشتار روز هستند، بیشتر مورد توجه و پسند مردم ما قرار دارند زیرا عطر و طعم این گوشت‌ها نسبت به گوشت‌های یخی بهتر است و به همین دلیل هم با استقبال تعداد بیشتری از مردم روبرو می شوند.ضمن اینکه بافت گوشت تازه و گرم به خوبی حفظ می‌شود و خوردن آن حس خوبی را به مصرف‌کننده می‌دهد. گوشت‌های تازه و گرم در بیشتر میادین میوه و تره‌بار یا قصابی‌های سطح شهر عرضه می‌شوند. اگر مغازه‌ قصابی که قرار است گوشت را از آنجا تهیه کنید، تمام مجوزهای لازم بهداشتی و کاری را دارد و تحت‌نظر سازمان‌های دامپزشکی و بهداشتی کشور قرار داشته باشد، مشکلی از نظر خرید محصول از آنجا وجود نخواهد داشت.

گوشت قرمز
 
الف . لاشه/ گوشت قطعه‌بندی شده
 
1. ویژگی‌ها
1-1. ویژگی‌های ظاهری /ارگانولپتیک 
þ گوشت قرمز تازه باید از نظر ظاهری دارای مشخصات زیر باشد:
·رنگ گوشت باید بسته به نوع، جنس و سن دام به رنگ طبیعی باشد.
·سطح خارجی گوشت باید بدون هرگونه تورم، خون‌مردگی، تغییر رنگ و یا خراش باشد.
·سطح خارجی گوشت باید کاملاً تمیز و عاری از خونمردگی، ضربه، بیماری و یا ذرات خارجی باشد.
·سطح خارجی گوشت باید بدون رطوبت غیرطبیعی باشد.
· هیچگونه بوی غیرطبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن نباید حس شود.
·گوشت (عضلات) باید سفت و دارای قوام خاص بوده و نباید نرم و لزج یا خشک و چروکیده باشد.
 
þ گوشت قرمز منجمد علاوه بر ویژگی‌های فوق باید :
·فاقد هرگونه آثار سوختگی ناشی از انجماد باشد.
·گوشت قرمز منجمد باید عاری از هرگونه قارچ زدگی (لکه‌های رنگی ناشی از رشد قارچ) باشد.
تبصره 1- در داخل بسته بندی گوشت قرمز تازه / منجمد نباید، آب یا خونابه وجود داشته باشد.
تبصره 2 - گوشت قرمز تازه/ منجمد و بسته بندی شده باید در بسته های سالم، دست نخورده و دارای نشانه‌گذاری مربوط برابر ضوابط عرضه گردد .
تبصره 3 - پوشش بسته بندی گوشت قرمز تازه/ منجمد باید خواص حسی – ظاهری و سایر ویژگی های گوشت را حفظ کند و گوشت را در برابر آلودگی های میکروبی و سایر آلودگی ها و نیز در برابر تبخیر سطحی و خشک شدن محاظت نموده و از نفوذ طعم ، بوی غیر طبیعی و سایر عوامل خارجی حفظ نماید. 
 
چهار مشخصه مهم فساد گوشت قرمز عبارتند از:
·تغییر رنگ قرمز به سبز، قهوه‌ای و خاکستری و یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک که از علائم فساد سطحی گوشت است.
·استشمام بوی غیرطبیعی در محل اتصال گوشت به استخوان از علائم فساد عمقی گوشت است.
·از دست رفتن قوام گوشت و نرم و لزج شدن آن از علائم فساد کلی گوشت است.
·تغییر رنگ چربی گوشت و استشمام بوی بد ، از علائم اکسیداسیون و فساد چربی گوشت است.
 
2-1. ویژگی‌های شیمیایی
 
·       PH نهائی (پس از طی دوره جمود نعشی) در لاشه گاو : 8/5 -4/5 و در لاشه گوسفند: 2/6 -8/5 است.
تبصره- چنانچه میزان PH لاشه پس از طی مدت زمان جمود نعشی (24 تا 72 ساعت) بیش از مقدار فوق باشد، در صورتی که ویژگی های ظاهری/ ارگانولپتیک و رطوبت سطحی آن مناسب باشد، صرفا اجازه مصرف سریع به صورت تازه داده می شود.
 
·       (TVBN) TVN
الف- در گوشت تازه (غیرمنجمد) به عنوان معیاری برای قضاوت مطرح نمی باشد.
ب- میزان (TVBN)TVN در گوشت منجمد برحسب gr100/mg ( میلی گرم در هر صد گرم گوشت) مطابق جدول زیر می باشد:
مطلوب
قابل مصرف
مصرف سریع
غیرقابل مصرف
حداکثر 20
24-21
27-25
بیش از 27
 
·    میزان باقیمانده دارو، هورمون ، سموم و سایر موادشیمیایی آن، کمتر از حداکثر حد مجاز باقیمانده (MRL) باشد. (حد مجاز باقیمانده (MRL ) در دست تدوین است)
 
3-1. ویژگی‌های میکروبی 
 ویژگی های میکروبی گوشت قرمز تازه/ منجمد در جدول 1-1 آورده شده است.
جدول 1-1 . ویژگی های میکروبی گوشت قرمز تازه / منجمد
فراورده
آزمون
الگو یا رویه نمونه‌برداری
تعداد نمونه (n)
c
m
M
لاشه
(تازه / منجمد)
شمارش کلی باکتری‌های هوازی مزوفیلیک (در گرم یا cm2)
3
5
3
104 × 5
105 × 5
سالمونلا (در 25 گرم یا cm2)
2
5
-
منفی
-
اشرشیاکلی(در گرم)
3
5
2
50
500
گوشت قطعه‌بندی/ بسته‌بندی شده
(با یا بدون استخوان)
تازه/ منجمد
 
شمارش کلی باکتری‌های هوازی مزوفیلیک (در گرم یا cm2)
3
5
3
105
106
سالمونلا (در 25 گرم یا cm2)
2
5
-
منفی
-
اشرشیاکلی (در گرم)
3
5
2
50
500
 
یادآوری1-در مواردی که فقط یک نمونه به آزمایشگاه ارسال می شود (نمونه منفرد)، ویژگی‌های میکروبی نمونه با حد m سنجیده می شود.
یادآوری2-هر بهر براساس شرایط زیر قابل مصرف یا غیرقابل مصرف تشخیص داده می شود:
1- در مواردی که تمام نمونه ها m ≥ باشد ، بهر قابل قبول است .
2- در مواردی که تعداد C≥ از   نمونه ، بین m < و M ≥ باشد ، بهر قابل قبول است.
3 - در مواردی که هریک از نمونه ها M < باشد ، بهر غیر قابل قبول است.
4- در مواردی که تعداد < C از نمونه ، بین m < و M ≥ باشد ، بهرغیر قابل قبول است.
 
2. عمر ماندگاری
عمر ماندگاری (Shelf – Life ) گوشت قرمز به شرح جدول 2 -1  می‌باشد که باید در نشانه‌گذاری گوشت قرمز رعایت شود.
جدول 2 -1. عمر ماندگاری (Shelf – Life ) گوشت گاو و گاومیش ، شتر ، گوسفند و بز
نام فرآورده
شکل عرضه
شرایط نگهداری
دما
(درجه سانتی‌گراد)
عمر ماندگاری*
لاشه
 
گاو 
و
گاومیش
شتر
°تازه
4/1 لاشه (نیم شقه )
0 تا4+
5 روز
°منجمد
4 /1 لاشه( نیم شقه )
 ( لفاف پیچی شده )
18-
12 ماه
گوسفند
و
بز
°تازه
 
0 تا4+
3روز(72ساعت)
°منجمد
( لفاف پیچی شده )
18-
9 ماه
قطعات گوشت
( با یا بدون استخوان)
 
گاو 
و
گاومیش
شتر
°تازه
(بسته‌بندی معمولی)
0 تا4+
3روز(72ساعت)
 
(بسته‌بندی در خلاً)
0 تا4+
 7روز
 
(بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده)
0 تا4+
10 روز
°منجمد
(بسته‌بندی کارتنی)
18-
12 ماه
گوسفند
و
بز
°تازه
(بسته‌بندی معمولی)
0 تا4+
3روز(72ساعت)
 
(بسته‌بندی در خلاً)
0 تا4+
5روز
 
(بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده)
0 تا4+
7 روز
°منجمد
(بسته‌بندی کارتنی)
18-
9 ماه
 
 
* عمر ماندگاری از زمان خروج لاشه از اتاق سرد (حداقل 24 و حداکثر 72 ساعت، منوط به رسیدن به pH نهایی مناسب) محاسبه می شود .

                              

مقایسه مواد مغذی در 100 گرم

  • پروتئین 33.9
  • آهن 1.2
  • کلسترل 124
  • انرژی 225
  • چربی 9.4
  • کالری 231
  • کربوهیدرات .29
  • امگا3 50
  • امگا6 40
  • فیبر .459
  • آب 61.7
  • چربی ترانس 45

نظرات کاربران

نظر بدهید