Top

گوشت قلوه گاه گوسفندی

                                                                           دیجی پروتئین

توضیحات:

 
تاریخ انتشار:۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰20 January 2018
 
 

رز تهیه استیک براکیول

طرز تهیه استیک براکیول

استیک براکیول

طرز تهیه استیک براکیول

استیک از غذاهای خارجی بسیار لذیذ هست که بسیار پر طرفدار و متنوع هست .استیک براکیول یکی از آنهاست. این غذا خیلی خوشمزه هست و به راحتی درست میشود.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع غذاهای اصلی و انواع غذاهای مکمل ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این غذا می پردازیم .با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای۴ نفر:

گوشت استیک قلوه گاه ۸۰۰ گرم
سالسا (گوجه فرنگی) ۳,۱/۴ فنجان
سرکه سفید ۱/۴ پیمانه
آب مرغ۲/۳ پیمانه
خرده نان ۱/۲ پیمانه
پنیر پارمسان۲/۳ پیمانه
پنیر چدار رنده‌شده ۱/۳ پیمان
سیر ۱ حبه
روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
برگ جعفری خردشده ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

استیک براکیول

استیک براکیول

طرز تهیه:

سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید. جعفری را خرد کنید. سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر کاملا مخلوط کنید و با فلفل و نمک، سبزیجات معطر و ادویه‌جات دلخواه مثل آویشن مزه‌دار کنید. سپس 2 قاشق سو‌خوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
استیک قلوه‌گاه را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خرده‌نان را به‌طور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کاملا بپوشاند. از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید.. با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید.
فر را روی درجه 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. 2 قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. رول را در آن قرار دهید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوه‌ای درآید، حدودا 8 دقیقه طول می‌کشد. سرکه و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
سالسای گوجه‌فرنگی یا سس مارینارا را روی آن بریزید و مواد را هم بزنید. سپس روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید بپزد تا وقتی‌که گوشت نرم شود، هر 30 دقیقه یک‌بار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید.
پس از 1 ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا 30 دقیقه طول می‌کشد. کل زمان پخت باید حدودا 1 ساعت و نیم باشد
رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش 4 سانتی متری دهید. قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آنها بریزید و غذا را سرو کنید.
نکات:
از خرده نان‌های حجیم،‌ مثل نان باگت یا تست استفاده کنید.

 

 " لطفا روی عکس زیر کلیک کنید در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری داده ودر قرعه کشی جوایز (لوازم اشپزخانه )نظر سنجی شرکت فرمائید   متشکریم  "   ا

           
  • 1
  • 1

پرفروش ترین ها

پربازدیدترین ها