Top

گوشت راسته گوسفندی

                                                                          

توضیحات :

1. گوشت راسته (sirloin)، اطراف ستون فقرات گوسفند قرار داشته و بسیار کم حرکت کرده و خیلی نرم است، درصد چربی آن بسیار کم می باشد و برای انواع کباب مناسب است. راسته گران و بسیار خوشمزه است. برای پخت غذاهای مختلف و کباب می توان از راسته استفاده کرد. یک گوسفند تقریبا سه کیلو گوشت راسته دارد. یکی از کباب های گوسفندی بسیار لذیذ که با گوشت راسته تهیه می شود، کباب برگ است.

 پشت کمر (lshort oin) : (loin) , فیله (tenderloin) و راسته (sirloin) است.نرمترین قسمت گوشت است برای استیک و فیله و کباب برگ و کبابها مناسب است.فیله از راسته لطیفتر و راسته رو رگ و پوست و ریشه احاطه کرده که بایدتمیز شود.

گوشت راسته که اطراف ستون فقرات است وبسیار کم حرکت کرده و خیلی نرم است، برای انواع کباب ها مناسب است.

  1. راسته: که حدود ده درصد از وزن لاشه را تشکیل داده و علاوه بر کباب که در کشور ما از راسته درست می‌کنند در کشورهای خارجی جهت تهیه روست بیف (Roast beef) استفاده می‌شود.
 

روی عکس زبر کلیک کنید ودر انتها نظرتون را ثبت فرمائید متشکرم 

  • 1
  • 1

پرفروش ترین ها

پربازدیدترین ها