کفدست گوسفندی منجمد عمده
توضیحات :
شرح محصول : کفدست که شامل ماهیچه سردست و قلم وسط دست ,وگوشت سردست میباشد
نوع بسته بندی :بصورت کارتنی و در اوزان 17 تا 23 کیلو در هر کارتن متغیر میباشد که وزن هر ران حدود ا از 2.500 کیلو متغییر و هر کدام در استرج های مخصوص و دارای لیبل (برچسبهای ) معتبر مکان بسته بندی ممهور به تائیدیه دامپزشکی هر استان میباشد که هر کارتن دارای مشخصات کامل محل بسته بندی وتاریخ میباشد که هر بسته یا کارتن با استرج و تسمه یا به صورت شیلینگ شده مجهز میباشد
تاریخ مصرف:تاریخ گوشت گوسفندی از زمان بسته بندی به مدت 9 ماه میباشد
نوع نگهداری و شرایط : این نوع محصول در وحله اول در دمای 40 _درجه سانتیگراد به مدت 48 ساعت انجماد گردیده و در دمای 18_ سانتیگراد نگهداری میشود حمل محصول هم در کامیونت های یخچال دار میباشد که همه مراحل زیر نظر دامپزشکی کشور با تائیدیه ان سازمان میباشد
بسته بندی : به صورت کارتنی و لیبل خورده میباشد
وزن : هرکارتن حدود 12 کیلو گرم بوده و برای فروش حداقل خرید 100 کیلوگرم در نظر گرفته شده است. قیمت فروش بسته به مقدار وزن خرید قابل مذاکره است //>
قیمت : قیمتهای درج شده در سایت برای حداقل فروش 100 کیلو در عمده فروشی میباشد
گوشت قرمز به عنوان یکی از منابع اصلی تامین پروتیئن در رژیم غذایی انسان وجود دارد. گوشت گوساله و گوسفند به عنوان دو منبع اصلی تامین پروتیئن از خانواده گوشتهای قرمز در جامعه ما مورد استفاده قرار می گیرد. البته گوشت گاو نیز منبع دیگری برای تامین گوشت قرمز در جهان است که در کشور ما طرفدار چندانی ندارد.
گوشت گوساله سالهاست که به عنوان یکی از بهترین منابع پروتئین برای انسان ، بخصوص افراد ورزشکار و یا کسانی که فعالیت بدنی بالا دارند توصیه شده است.
برند |
به سفارش دیجی پروتئین تولید شده در بسته بندیهای مجاز زیر نظر دامپزشکی کشور |
---|---|
نوع بستهبندی |
به صورت استرچ شده به صورت منجمد وغیر منجمد با پیشرفته ترین دستگاه های در حال حاضر کارتنی منجمدموجود میباشد |
اطلاعات محصول تولید شده |
از قسمت های ، سردست ، گوسفند به صورت ترکیبی |
نام محصول |
کفدست گوسفندی |
شرایط نگهداری |
۰ تا ۴ درجه سانتی گراد |
وزن |
هر محصول به صورت حدودی 1.5 تا 3 کیلو گرم وداخل هر کارتن حدودا , 20 کیلوگرم موجود وبصورت دلخواه مشتری در وزنهای بالاتر بسته بندی وارسال میگردد
حداقال مقدار سفارش 500 کیلو میباشد |
محصولات مشابه
-
سردست گوسفندی منجمددولتی
ناموجود -
کفدست گوسفندی منجمد دولتی
ناموجود -
ران وکفدست منجمد عمده
تماس بگیرید -
سردست گوسفندی منجمد عمده
تماس بگیرید -
ران گوسفندی منجمد عمده
10450000 تومان -
ران گوسفندی میش منجمد عمده
تماس بگیرید -
کفدست گوسفندی وارداتی منجمد عمده
تماس بگیرید -
کفدست گوسفندی بدون ماهیچه منجمد عمده
تماس بگیرید -
ران وکفدست بره تازه عمده
تماس بگیرید -
سردست بره تازه عمده
تماس بگیرید -
کفدست بره تازه عمده
تماس بگیرید
محصولات مرتبط
اصول و موازین بهداشتی نگهداری و حمل و نقل گوشت قرمز
در کشتارگاه لاشههای گوشت پس از بازرسی و تأیید سلامت توسط دامپزشک، بنا بر سیاستهای نگهداری، توزیع و بازار مسیرهای ذیل را طی کنند:
به تونل سرد 15+ درجه سانتیگراد منتقل میشوند تا مرحلة جمود نعشی (1) را طی نمایند و سپس لاشهها را به تونل انجماد برده و در دمای 35- درجه سانتیگراد منجمد میکنند. لاشههای گوسفند به صورت کامـــــــل و لاشههای گاو به صـــــورت لاشه و یا پس از انجماد با پلاستیک (پلیاتیلن) پوشانده (2) و توسط کامیونهای یخچالدار به مراکز فـــــــــــــروش و یا سردخانههــای مخصوص نگهداری گوشت منجمد منتقل میکنند.
گاهی لاشههای گوشت بدون این که راهی تونل انجماد شوند، به صورت غیر منجمد (گوشت تازه) توسط کامیونهای مخصوص حمل گوشت اصطلاحاً به صورت گوشت گرم به خرده فروشیها و مراکز مصرف منتقل میشوند. دمای داخل کانتینر این کامیونها میبایست برای حمل گوشتهای تازه و گرم تا حداکثر 7 درجه سانتیگراد باشد (1) انتخاب دماهای مذکور برای داخل کانتینر بستگی به مسافت کشتارگاه تا مراکز توزیع و مصرف و دمای محیط دارد. یعنی با افزایش دمای محیط و طول مسیر، دمای کانتینر باید کاهش بیشتری پیدا کند (1،2).
روش دیگر توزیع گوشت، توزیع آن به صورت تازه و قطعهبندی شده میباشد. در این حالت، لاشههای گوشت را قطعهبندی کرده و پس از استخوان گیری (3) در سالن مخصوص، قطعات گوشت ران، سر دست، قلوهگاه و ... را به طور مجزا در ظروف 1 تا 2 کیلوگرمی بستهبندی کرده و در دمای 1- تا 2 درجه سانتیگراد به فروشگاهها و دیگر مراکز فروش و مصرف منتقل میکنند. این بستهها باید در سبدهای بزرگ پلاستیکی قرار گیرند تا به پوشش آنها آسیبی وارد نشود و حمل و نقل و بارگیری و تخلیه آنها در محل بارگیری و تخلیه به آسانی صورت گیرد. در صورتی که دمای حمل و نقل و نگهداری این گوشتها 1- تا 1+ باشد مدت نگهداری به 15 روز نیز میرسد. این مدت برای گوشت چرخ کرده 5 تا 7 روز میباشد (3،2).
روش دیگر توزیع گوشت این است که پس از قطعهبندی و استخوانگیری قطعات گوشت در داخل پوشش پلاستیکی که آن هم در داخل کارتن (به عنوان بستهبندی ثانویه) قرار گرفته، جای داده میشود. پس از آن کارتنهای حاوی گوشت در تونل انجماد قرار گرفته و محتویات آن منجمد میشوند. پس از انجماد گوشتهای کارتنی توسط کامیونهای یخچالدار در دمای 20- یا 18- به مراکز نگهداری، فروش و مصرف حمل میشوند. برای انجماد گوشتهای کارتن شده روش مناسب استفاده از صفحات سرد کننده میباشد که در آن میزان تماس صفحات و ضریب انتقال حرارت در صفحات فلزی سرد کننده بسیار بیشتر از جریان هوای سرد میباشد.
گاهی ممکن است لاشههای گوشت در سالن مجاور کشتارگاه قطعهبندی و بستهبندی نشده و به مراکز دیگری منتقل و سپس عملیات استخوانگیری، بستهبندی و انجماد بر روی گوشت صورت گیرد. در این صورت تا حد امکان باید کامیونهای مخصوص حمل گوشت از پایینترین دمـا (1- درجه سانتیگراد) برای حمل لاشههای گوشت تازه استفاده کنند.
وسایل حمل و نقل گوشت
در تجارت (خارجی و داخلی) و به شکل صنعتی و امور پشتیبانی نیروهای مسلح کشورها غالباً ، از گوشت منجمد استفاده میکنند و در صورتی که مسافت کم باشد و در صورت پیشبینی تجهیزات مناسب برای امور فوق، از گوشت غیر منجمد نیز استفاده میشود. در هر دو صورت، وسایل حمل و نقل باید مجهز به سردخانههای دارای تجهیزات کنترلی دما و رطوبت باشند. معمولاً برای حمل و نقل گوشت از کامیونهای کانتینردار مجهز به دستگاههای سرد کننده که تا 30- درجه سانتیگراد قدرت سردکنندگی دارند، استفاده میشود. اما عملاً دستگاه را روی دمای 20- درجه تنظیم میکنند. به تناسب وضعیت جغرافیایی، مسافت و امکانات موجود از وسایلی مانند هواپیما، کشتی و قطار نیز استفاده میشود. کشتیهای تجاری مخصوص، دارای امکانات تولید برق برای روشن نگهداشتن دستگاه سرد کننده بوده و مجهز به سردخانه میباشند. قطار مخصوص حمل مواد منجمد در واقع مجهز به واگنهای سردخانهای است که مواد غذایی منجمد و غیر منجمد برای حمل، در این واگنها قرار میگیرند. اما هواپیماهای مخصوص ترابری در حقیقت فاقد سردخانه هستند و برای انتقال سریع مواد غذایی منجمد و سرد در مدت زمان کوتاه در مواقعی که استفاده از امکانات دیگر یا مقرون به صرفه نیست و یا خیلی طولانی میشود، استفاده میگردد. مثلاً انتقال گوشت از مرکز کشور (تهران) به جزیره کیش. البته این کار اگر با دقت و سرعت انجام نشود حتماً به کیفیت گوشت آسیب وارد میسازد.
مقایسه مواد مغذی در 100 گرم
- پروتئین 30.4
- آهن 1.2
- کلسترل 9.5
- انرژی 21.5
- چربی 9.4
- کالری 217
- کربوهیدرات 0
- امگا3 0/05
- امگا6 0/33
- فیبر 0
- آب %61
- چربی ترانس 0/37
نظرات کاربران