قلوگاه گوسفندی منجمد عمده
دیجی پروتئین
توضیجات :
وزن: تقریبی حدود 20 کیلو گرم
-
بسته بندی : به صورت کارتنی و لیبل خورده میباشد
وزن : هرکارتن حدود 20 کیلو گرم بوده و برای فروش حداقل خرید 100 کیلوگرم در نظر گرفته شده است. قیمت فروش بسته به مقدار وزن خرید قابل مذاکره است //>
قیمت : قیمتهای درج شده در سایت برای حداقل فروش 100 کیلو در عمده فروشی میباشد
- شرح محصول: این محصول از گوشت قلوه گاه گوسفند بدون اسخوان یا با استخوان تهیه می شود.
- چیدمان: هر بسته حاوی 3 الی 4 تکه می باشد.
- تاریخ مصرف:به صورت منجمد در دمای 18- درجه سانتی گراد، پس از انجماد 12 ماه در دمای 40 - درجه سانتی گراددر طونل های انجماد 48 ساعت منجمد میشود و در سردخانها (داخل فریزر) نگهداری میشود
- نوع بسته بندی: کارتن های حدود15 الی 20 کیلو گرم با استرج های مخصوص و حدود 5 الی 7 تیکه میباشد
محصولات مشابه
-
چرخ کرده مخلوط گوساله گوسفند منجمد عمده 800گرمی
تماس بگیرید -
قلوگاه گوسفندی بدون استخوان منجمد دولتی
ناموجود -
گوشت قلوه گاه گوسفندی
بزودی -
قلوگاه گوسفندی تازه دولتی
ناموجود -
قلوگاه بره بدون استخوان تازه عمده
تماس بگیرید -
قلوگاه گوسفندی با استخوان منجمدعمده
تماس بگیرید -
قلوگاه گوساله منجمد عمده
4900000 تومان
محصولات مرتبط
-
خرد راسته گوسفندی منجمد عمده ممتاز
7600000 تومان -
سردست گوسفندی منجمددولتی
ناموجود -
قلوگاه گوسفندی با استخوان منجمددولتی
ناموجود -
گوشت قلوه گاه گوسفندی
بزودی -
گوشت قلوگاه گوساله
بزودی -
سردست گوسفندی منجمد عمده
تماس بگیرید -
خرد بدن گوسفندی منجمد عمده
3900000 تومان -
قلوگاه بره بدون استخوان تازه عمده
تماس بگیرید
دیجی پروتئین
اصول و موازین بهداشتی نگهداری و حمل و نقل گوشت قرمز
در کشتارگاه لاشههای گوشت پس از بازرسی و تأیید سلامت توسط دامپزشک، بنا بر سیاستهای نگهداری، توزیع و بازار مسیرهای ذیل را طی کنند:
به تونل سرد 15+ درجه سانتیگراد منتقل میشوند تا مرحلة جمود نعشی (1) را طی نمایند و سپس لاشهها را به تونل انجماد برده و در دمای 35- درجه سانتیگراد منجمد میکنند. لاشههای گوسفند به صورت کامـــــــل و لاشههای گاو به صـــــورت لاشه و یا پس از انجماد با پلاستیک (پلیاتیلن) پوشانده (2) و توسط کامیونهای یخچالدار به مراکز فـــــــــــــروش و یا سردخانههــای مخصوص نگهداری گوشت منجمد منتقل میکنند.
گاهی لاشههای گوشت بدون این که راهی تونل انجماد شوند، به صورت غیر منجمد (گوشت تازه) توسط کامیونهای مخصوص حمل گوشت اصطلاحاً به صورت گوشت گرم به خرده فروشیها و مراکز مصرف منتقل میشوند. دمای داخل کانتینر این کامیونها میبایست برای حمل گوشتهای تازه و گرم تا حداکثر 7 درجه سانتیگراد باشد (1) انتخاب دماهای مذکور برای داخل کانتینر بستگی به مسافت کشتارگاه تا مراکز توزیع و مصرف و دمای محیط دارد. یعنی با افزایش دمای محیط و طول مسیر، دمای کانتینر باید کاهش بیشتری پیدا کند (1،2).
روش دیگر توزیع گوشت، توزیع آن به صورت تازه و قطعهبندی شده میباشد. در این حالت، لاشههای گوشت را قطعهبندی کرده و پس از استخوان گیری (3) در سالن مخصوص، قطعات گوشت ران، سر دست، قلوهگاه و ... را به طور مجزا در ظروف 1 تا 2 کیلوگرمی بستهبندی کرده و در دمای 1- تا 2 درجه سانتیگراد به فروشگاهها و دیگر مراکز فروش و مصرف منتقل میکنند. این بستهها باید در سبدهای بزرگ پلاستیکی قرار گیرند تا به پوشش آنها آسیبی وارد نشود و حمل و نقل و بارگیری و تخلیه آنها در محل بارگیری و تخلیه به آسانی صورت گیرد. در صورتی که دمای حمل و نقل و نگهداری این گوشتها 1- تا 1+ باشد مدت نگهداری به 15 روز نیز میرسد. این مدت برای گوشت چرخ کرده 5 تا 7 روز میباشد (3،2).
روش دیگر توزیع گوشت این است که پس از قطعهبندی و استخوانگیری قطعات گوشت در داخل پوشش پلاستیکی که آن هم در داخل کارتن (به عنوان بستهبندی ثانویه) قرار گرفته، جای داده میشود. پس از آن کارتنهای حاوی گوشت در تونل انجماد قرار گرفته و محتویات آن منجمد میشوند. پس از انجماد گوشتهای کارتنی توسط کامیونهای یخچالدار در دمای 20- یا 18- به مراکز نگهداری، فروش و مصرف حمل میشوند. برای انجماد گوشتهای کارتن شده روش مناسب استفاده از صفحات سرد کننده میباشد که در آن میزان تماس صفحات و ضریب انتقال حرارت در صفحات فلزی سرد کننده بسیار بیشتر از جریان هوای سرد میباشد.
گاهی ممکن است لاشههای گوشت در سالن مجاور کشتارگاه قطعهبندی و بستهبندی نشده و به مراکز دیگری منتقل و سپس عملیات استخوانگیری، بستهبندی و انجماد بر روی گوشت صورت گیرد. در این صورت تا حد امکان باید کامیونهای مخصوص حمل گوشت از پایینترین دمـا (1- درجه سانتیگراد) برای حمل لاشههای گوشت تازه استفاده کنند.
مقایسه مواد مغذی در 100 گرم
- پروتئین 30.4
- آهن 1.2
- کلسترل 9.5
- انرژی 21.5
- چربی 9.4
- کالری 217
- کربوهیدرات 0
- امگا3 0/05
- امگا6 0/33
- فیبر 0
- آب %61
- چربی ترانس 0/37
نظرات کاربران