Top
اکبر جوجه700گرمی  منجمد عمده

اکبر جوجه 700گرمی منجمد عمده

  •                                                   

  •  

                                § توضیحات دیجی پروتئین راجع  به محصول §
      نام   کامل  محصول§   اکبر جوجه700گرمی منجمد عمده
     شرح مختصرمحصول §
    تاریخ مصرف محصول§ از زمان تولید  محصولات مرغ منجمد  به مدت 9 ماه  در دمای 18- درجه سانتی گراد تاریخ مصرف محصولات میباشد 
    بسته بندی  محصول  § بسته بندی این محصول به صورت تکی سلفن شده و در بعضی محصولات که امکان تکی سلفن شدن را ندارد به صورت 10 کیلویی یا بیست کیلویی ودارای لیبل تاریخ تولید ومکان تولید داخل کارتن وکیوم ویا تسمه کشی عرضه میگردد
    موارد مصرف محصول§برای تمامی مراکز پخت و آشپز خانه ها (کترینگ تهیه غذا) رستوران باغ تالار  ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان  و هتلهای*5 میباشد
      ویژگیهای محصول  § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد

    روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با  کامیونتهای  مجهز به یخچالهای ویا در صورت سفارش نمونه حداقلی پس از هماهنگی های لازم با مشتری با آژانس ارسال میگردد و هزینه آن بعهده مشتری محترم میباشد 

    لازم به ذکر است که قیمت های  درج شده در سایت و حداقل فروش برای این محصول (1000 کیلوگرم )میباشد  اما برای نمونه به صورت حداقل 100 کیلو در نظر گرفته شده است که بعد از هماهنگی با شماره ذیل ارسال میگردد 

    در صورت امکان  یک روز قبل با مسئول فروش آقای شاهین به شماره تماس  09361213118  هماهنگیهای لازم را بعمل آورید 

                                                                                                    با تشکر      بازرگانی دیجی پروتئین 

            

                            

قیمت: 48000 تومان

 دیجی پروتئین   

اکبر جوجه، نام یک رستوران زنجیره‌ای و نیز لقب علی‌اکبر کلبادی بنیان‌گذار این رستوران‌ها و ابداع کننده این غذاست. این نام اکنون به صورت نام یک غذای مازندرانی درآمده است.

در سال ۱۳۲۳ رستوران اکبر جوجه در جادّهٔ قدیم شهرستان گلوگاه (واقع در شرق استان مازندران) افتتاح شد. کار این رستوران به سرعت رونق گرفت و وی با همکاری برادرانش به تدریج شعبه‌هایی در نقاط مختلف مازندران و گلستان راه‌اندازی کرد.

در دهه ۷۰ تعداد زیادی رستوران تحت عنوان اکبر جوجه افتتاح شد که این امر شکایت برادران کلبادی را، به عنوان صاحبان نام تجاری اکبر جوجه، به همراه داشت. امروزه رستورانهای زنجیره‌ای اکبر جوجه در استان‌های مختلف ایران شعبه دارند و بیشترین شعبه‌ها در استان مازندران و گلستان واقع شده‌اند و همگی دارای لوگوی هماهنگ، با ذکر نام اکبر جوجه و برادران کلبادی، هستند.

رستوران‌های اکبر جوجه در سال ۲۰۰۹ برنده جایزه مقام سوم نوآوری در نمایشگاه تکنوپل روسیه شدند.

 

 اصول و موازین بهداشتی نگهداری و حمل و نقل گوشت قرمز وسفید

در کشتارگاه لاشه‌های گوشت پس از بازرسی و تأیید سلامت توسط دامپزشک، بنا بر سیاست‌های نگهداری، توزیع و بازار مسیرهای ذیل را طی کنند:

به تونل سرد 15+ درجه سانتی‌گراد منتقل می‌شوند تا مرحلة جمود نعشی (1) را طی نمایند و سپس لاشه‌ها را به تونل انجماد برده و در دمای 35- درجه سانتی‌گراد منجمد می‌کنند. لاشه‌های گوسفند به صورت کامـــــــل و لاشه‌های گاو به صـــــورت لاشه  و یا  پس از انجماد با پلاستیک (پلی‌اتیلن) پوشانده (2) و توسط کامیون‌های یخچال‌دار به مراکز فـــــــــــــروش و یا سردخانه‌هــای مخصوص نگهداری گوشت منجمد منتقل می‌کنند.

گاهی لاشه‌های گوشت بدون این که راهی تونل انجماد شوند، به صورت غیر منجمد (گوشت تازه) توسط کامیون‌های مخصوص حمل گوشت اصطلاحاً به صورت گوشت گرم به خرده فروشی‌ها و مراکز مصرف منتقل می‌شوند. دمای داخل کانتینر این کامیون‌ها می‌بایست برای حمل گوشت‌های تازه و گرم تا حداکثر 7 درجه سانتی‌گراد باشد (1) انتخاب دما‌های مذکور برای داخل کانتینر بستگی به مسافت کشتارگاه تا مراکز توزیع و مصرف و دمای محیط دارد. یعنی با افزایش دمای محیط و طول مسیر، دمای کانتینر باید کاهش بیشتری پیدا کند (1،2).

روش دیگر توزیع گوشت، توزیع آن به صورت تازه و قطعه‌بندی شده می‌باشد. در این حالت، لاشه‌های گوشت را قطعه‌بندی کرده و پس از استخوان گیری (3) در سالن مخصوص، قطعات گوشت ران، سر دست، قلوه‌گاه و ... را به طور مجزا در ظروف 1 تا 2 کیلوگرمی بسته‌بندی کرده و در دمای 1- تا 2 درجه سانتی‌گراد به فروشگاه‌ها و دیگر مراکز فروش و مصرف منتقل می‌کنند. این بسته‌‌ها باید در سبدهای بزرگ پلاستیکی قرار گیرند تا به پوشش آن‌ها آسیبی وارد نشود و حمل و نقل و بارگیری و تخلیه آن‌ها در محل بارگیری و تخلیه به آسانی صورت گیرد. در صورتی که دمای حمل و نقل و نگهداری این گوشت‌ها 1- تا 1+ باشد مدت نگهداری به 15 روز نیز می‌رسد. این مدت برای گوشت چرخ کرده 5 تا 7 روز می‌باشد (3،2).

روش دیگر توزیع گوشت این است که پس از قطعه‌بندی و استخوان‌گیری قطعات گوشت در داخل پوشش پلاستیکی که آن هم در داخل کارتن (به عنوان بسته‌بندی ثانویه) قرار گرفته، جای داده می‌شود. پس از آن کارتن‌های حاوی گوشت در تونل انجماد قرار گرفته و محتویات آن منجمد می‌شوند. پس از انجماد گوشت‌های کارتنی توسط کامیون‌های یخچال‌دار در دمای 20- یا 18- به مراکز نگهداری، فروش و مصرف حمل می‌شوند. برای انجماد گوشت‌های کارتن شده روش مناسب استفاده از صفحات سرد کننده می‌باشد که در آن میزان تماس صفحات و ضریب انتقال حرارت در صفحات فلزی سرد کننده بسیار بیشتر از جریان هوای سرد می‌باشد.

گاهی ممکن است لاشه‌های گوشت در سالن مجاور کشتارگاه قطعه‌بندی و بسته‌بندی نشده و به مراکز دیگری منتقل و سپس عملیات استخوان‌گیری، بسته‌بندی و انجماد بر روی گوشت صورت گیرد. در این صورت تا حد امکان باید کامیون‌های مخصوص حمل گوشت از پایین‌ترین دمـا (1- درجه سانتی‌گراد) برای حمل لاشه‌های گوشت تازه استفاده کنند.

 

مقدار مواد مغذی در 100 گرم

  • چربی کل 4
  • چربی اشباع 1
  • چربی ترانس 0
  • کلسترل 85
  • سدیم 74
  • کربو هیدرات کل (فیبر غذای وقندها) 0
  • پروتئین 31

نظرات کاربران

نظر بدهید