Top

گوشت بسته بندی شتر

شُتُر یا اُشتر را که در زبان پهلوی (ushtar)می‌گفتند حیوانی است نیرومند و تنومند با توش و توان بالا از خانواده شتران؛ شبه نشخوارکننده[۲] و با دست و گردنی دراز. بر پشت خود یک یا دو کوهان دارد که ساختارش از پیه و چربی است. در دین اسلام گوشت او حلال است. اما ذبح آن با دیگر جانوران حلال گوشت متفاوت است و آن را نحر (بریدن گلو) می‌کنند و اگر سر آن را مانند گوسفند پیش از نحر ببرند گوشت آن حلال نیست. شیرش نیز نوشیده می‌شود ولی بیشتر کاربرد بارکشی دارد. پشم و پوستش نیز برای ریسندگی و پارچه‌بافی و کفش‌دوزی کاربرد دارد.

عکس از شترها در پارک ملی کویر ایران، حوالی کاروانسرای دیرگچین
 

خواص گوشت شتر

گوشت شتر منبع بسیار خوبی از مواد مغذی است و از جهت ترکیبات شیمیایی با گوشت سایر دام‌های اهلی مقداری تفاوت دارد.

این گوشت در مقایسه با گوشت گاو از میزان پروتئین و چربی کمتری برخوردار است و در مقایسه با سایر گوشت‌های دیگر حاوی سدیم بیشتر و پتاسیم کمتری است.

مقدار ویتامین “ب کمپلکس” و برخی عناصر معدنی نظیر فسفر و کلسیم آن بسیار زیاد است. اما باید افزود که نسبت آهن و روی آن کمتر از گوشت سایر دام‌های اهلی است و نسبت کلسیم این گوشت در عضلات ران آن زیادتر است.

ویتامین B این گوشت در تقویت اعصاب تاثیر زیادی دارند و “روی” آن در تقویت قوای جنسی و جلوگیری از اختلالات در رشد جنین کارآمد است.

کالری بسیار بالای گوشت شتر قوای بدنی و استقامت را زیاد می‌کند و توصیه می‌شود که بانوان باردار و شیرده، دانش‌آموزان، ورزشکاران و افراد کهنسال از خوردن آن غافل نشوند.

ویژگی اصلی و متمایزکننده آن در مقایسه با دیگر گوشت‌ها، فقدان مواد هورمونی و آنتی‌بیوتیک در آن است؛ چرا که این حیوان در طبیعت آزاد و به دور از پرورش دامی رشد می‌کند.

همچنین وجود مواد طعم‌دهنده و معطر در گوشت این حیوان موجب تحریک و ترشح غدد بزاقی و شیره معده شده و در نتیجه قدرت جذب را افزایش می‌دهد. معمولا از قلم و کوهان شتر در درمان درد پا و کمر و دردهای روماتیسم استفاده می‌شود.

ویتامین‌های گروه B گوشت شتر، در تقویت اعصاب تاثیر زیادی دارد و روی آن در تقویت قوای جنسی و جلوگیری از اختلالات در رشد جنین کارآمد است. کالری بسیار بالای این گوشت قوای بدنی و استقامت را زیاد می‌ کند و توصیه می ‌شود که بانوان باردار و شیرده، دانش‌ آموزان، ورزشکاران و افراد کهنسال از خوردن آن غافل نشوند.

ویژگی های منحصر به فردی مانند خاصیت طعم دهندگی و معطری که گوشت شتر دارد سبب می شود تا مصرف آن ترشح شیره معده را افزایش داده و قدرت جذب آن را بالا ببرد.

 

 

نام محصول

نوع بسته

قیمت مصوب (ریال)

مشخصات محصول

500 گرمی

1000 گرمی

ران شتر

بشقابی،وکیوم

170000

335000

بدون غده، چربی و کوهان با صلابت و قوام گوشت

ماهیچه شتر

بشقابی،وکیوم

170000

335000

بدون غده، چربی و کوهان با صلابت و قوام گوشت

سردست شتر

بشقابی،وکیوم

160000

315000

بدون غده، چربی و کوهان با صلابت و قوام گوشت

فیله شتر

بشقابی،وکیوم

190000

380000

بدون غدد و چربی اضافی

راسته شتر

بشقابی،وکیوم

180000

360000

کاملاً پاک شده، بدون استخوان، غده و چربی اضافی

گردن شتر

بشقابی

150000

290000

کاملاً پاک شده، بدون استخوان، غده و چربی اضافی

قلوه گاه شتر

بشقابی،وکیوم

120000

230000

بدون استخوان، چربی و پوست اضافی

چرخ کرده خالص 100% شتر

بشقابی

140000

270000

بدون چربی کوهان و چربی اضافی

چرخ کرده مخلوط 50 درصد

بشقابی

130000

250000

بدون چربی کوهان و چربی اضافی با 50% گوساله

قلم شتر

بشقابی

*

15000

برش خورده

 

 قیمتهای مصوب نیمه اول فروردین 1400 میباشد

 

  • 1
  • 1

پرفروش ترین ها

پربازدیدترین ها