Top
شنیسل ران مرغ منجمد عمده

شنیسل ران مرغ منجمد عمده

          

 

توضیحات محصولات دیجی پروتئین:

نام محصول:  ران بدون استخوان  و پوست( شنیسل ران )منجمدعمده
تاریخ محصول:از تاریخ تولید به مدت 9 ماه میباشد 
مواردمصرف :این محصول در فستفودها و رستوران کترینگ ها و هتلها تالارهاو خانوار مورد استفاده دارد
بسته بندی :به صورت استرچ  شده و لیبل خورده دارای تاریخ ومکان تولید به صورت کارتنی منجمد شده  موجود میباشد 
حداقل سفارش:برای این محصول 1000 کیلوگرم در نظر گرفته شده است که در صورت سفارش نمونه به صورت حداقلی 100 کیلو در نظر رفته شده است 
ویژگی های مثبت: محصولی درجه یک از شرکت فرآورده های گوشت ممتاز دیجی  پروتئین،شایسته بهترین ها وضمانت مرجوعی 
ویژگی های منفی:در تمامی فصول موجود نمیباشد 
شرح محصول:این محصول از ران مرغ با استخوان تهیه شده وپس از بی استخوان شدن وچربی گیری به مراحل انجماد را طی کرده واماده فروش میشود 

روش ارسال محصول:با کامیونت های دارای یخچال ودر صورت درخواست نمونه با هماهنگی مشتری با آژانس ارسال وهزینه آن بعهده مشتری میباشد 



تماس بگیرید

دیجی پروتئین

 

                 توضیحات :

 

 

 روش بی استخوان کردن ران مرغ

آموزش بی استخوان کردن ران مرغ با تصاویر

آموزش بی استخوان کردن ران مرغ با تصاویر

 
[ دسته بندی : دایره المعارف آشپزی و قنادی( ابزار و تجهیزات آشپزخانه و مفاهیم اصطلاحات آشپزی و قنادی) ]

ران مرغ لذیذ و خوش طعم است برخی افراد بافت آن را نسبت به سینه مرغ ترجیح می دهند. بافت ران مرغ نرم تر و لطیف تر است و بافت آن خشک نیست. ران مرغ نسبت به سینه دیرتر می پزد چون استخوان درشتی دارد . البته می توان ران مرغ را بدون استخوان کرد و مدت زمان پخت آن را کاهش داد و در انواع خوراک ها از آن استفاده نمود. در این مقاله آموزش مرحله به مرحله روش صحیح بدون استخوان کردن ران مرغ را به بهترین روش با تصاویر ارائه نموده ایم  در ادامه با پرنیان همراه شوید

برای بی استخوان کردن ران مرغ از چاقوی تیز یا قیچی آشپزخانه می توان کرد. استفاده از قیچی آشپزخانه کار را ساده تر می کند

ران را دو تکه کنید و تکه بالایی آن را  برای بی استخوان کردن کنار بگذارید

 

آموزش بی استخوان کردن ران مرغ با تصاویر

 

از وسط تکه مرغ و دقیقا کنار استخوان وسط ران با قیچی یا چاقو برش بدهید

 

دقت کنید که برش را فقط در امتداد استخوان و به اندازه قطر آن ایجاد کنید و از طرف دیگر به گوشت ران آسیب نزنید

 

از دو طرف برش را ایجاد کنید و دو طرف استخوان را کاملا از گوشت جدا کنید

 

آموزش بی استخوان کردن ران مرغ با تصاویر

 

سپس انتهای استخوان را با دست گرفته و از گوشت به طرف بیرون بکشید و سپس قسمتهای چسبیده به گوشت را با قیچی یا چاقو جدا نمایید

 

استخوان را از انتها جدا کنید و به سمت مخالف بکشید و انتهای دیگر را نیز کمی بکشید و گوشت اطراف آن را بگیرید

 

آموزش بی استخوان کردن ران مرغ با تصاویر

 

اطراف استخوان را به کمک قیچی بهتر می توانید خالی کنید ممکن است با چاقو کمی سخت تر باشد و به خوبی هم استخوان از گوشت جدا نشود

 

آموزش بی استخوان کردن ران مرغ با تصاویر

 

ران مرغ بدون استخوان خیلی سریع تر می پزد و حتی برای استفاده در سالاد هایی که در مواد اولیه آن مرغ گریل شده وجود دارد نیز می توان از ران گریل شده استفاده کرد

حتی در پخت ران مرغ در کنار انواع برنج یا پلو نیز می توان ران مرغ بدون استخوان را پخت که سریع تر مراحل پخت انجام شود

 


 

مقدار مواد مغذی در 100 گرم

  • چربی کل 4
  • چربی اشباع 1
  • چربی ترانس 0
  • کلسترل 85
  • سدیم 74
  • کربو هیدرات کل (فیبر غذای وقندها) 0
  • پروتئین 31

نظرات کاربران

نظر بدهید