Top

تیرامیسو

طرز تهیه دسر تیرامیسو :

 

تخم مرغ ها را بشکنید و سفیده و زرده را از یکدیگر جدا کنید

 

زرده تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و پودر شکر بسیار نم را اضافه کنید و آنها را بزنید تا کاملا مخلوط شوند

 

باید مایه غلیظ و روشنی حاصل شوید و به کیفیتی که در تصویر زیر می بینید برسید

 

می توان از همرن برقی و دستی استفاده کرد و فقط زمان در همزن برقی کوتاه و سریع خواهد بود

 

طرز تهیه تیرامیسو عالی و خوشمزه با تصاویر مرحله ای

 

سپس پنیر ماسکارپونه و خامه را به مایه اضافه کنید

 

مجدد هم بزنید تا مواد ترکیب شود و مخلوط یکدست و روشنی ایجاد کند

 

طرز تهیه تیرامیسو عالی و خوشمزه با تصاویر مرحله ای

 

بهتر است در این مرحله از همزن برقی استفاده کنید تا مواد بهتر ترکیب شود

 

مایه را با دور متوسط همزن بزنید تا مخلوط یکدستی ایجاد شود

 

کیفیت نهایی که باید به آن برسید در شکل زیر می بینید

 

طرز تهیه تیرامیسو عالی و خوشمزه با تصاویر مرحله ای

 

سفید ه های تخم مرغ را که در مرحله اول از زرده آنها استفاده کردید در این مرحله نیاز دارید

 

یکی از سفیده های تخم مرغ را در کاسه تمیز و عاری از چربی و آب بریزید

 

با پره های همزن تمیز سفیده را بزنید تا کاملا فرم بگیرد و پوک و سبک شود

 

طرز تهیه تیرامیسو عالی و خوشمزه با تصاویر مرحله ای

 

سفیده تخم مرغ فرم گرفته و سبک شده را به مخلوط اضافه نمایید

 

با ویسک سفیده فرم گرفته را در مایه فولد کنید

 

از یک جهت مواد را از زیر به روی مایه بیاورید تا سفیده تخم مرغ در مایه کاملا فولد شود

 

طرز تهیه تیرامیسو عالی و خوشمزه با تصاویر مرحله ای

 

در این مرحله مایه و کرم میانی تیرامیسو آماده است

 

باید بیسکوییت ها را در قهوه سرد شده بزنیم تا یک لایه قهوه روی سطح بیسکوییت جذب شود

 

در تیرامیسو اتریشی به قهوه اسپرسو غلیظ و سنگین خامه اضافه می کنند و ترکیب خامه با قهوه مزه بسیار عالی به لیدی فینگرها و همین طور طعم نهایی تیرامیسو می دهد

 

می توانید فقط از قهوه استفاده کنید اما در اینجا حدود 3/4 پیمانه خامه به قهوه اضافه شده و خوب مخلوط گردیده است 

پیشنهاد می کنم این مدل را هم تست کنید و طعم خاص و رویایی آن را تجربه نمایید

 

قهوه را آماده کنید ( قهوه اسپرسو یا قهوه غلیظ معمولی ، و یا ترکیب قهوه و خامه ) قهوه باید سرد سرد باشد

 

بیسکوییت ها را از زیر بگیرید و رویه آن را کاملا در قهوه بزنید

 

هر بیسکوییت را حدود 2 تا 3 ثانیه در قهوه نگه دارید تا فقط یک لایه روی بیسکوییت کمی قهوه جذب کند و لیدی فینگرها نرم و خیس نشود

 

طرز تهیه تیرامیسو عالی و خوشمزه با تصاویر مرحله ای

 

بیسکوییت ها را مرتب و در کنار هم بچینید

 

می توانید از هر ظرف دلخواهی استفاده کنید ولی در مدل اصلی تیرامیسو ظرفهای شیشه ای  کمی گود استفاده می شود

 

طرز تهیه تیرامیسو عالی و خوشمزه با تصاویر مرحله ای

 

یک لایه از مایه آماده شده را روی بیسکوییت ها بریزید

 

ضخامت لایه باید به اندازه ضخامت بیسکوییت ها باشد

 

مجدد یک لایه دیگر بیسکوییت لیدی فینگر که با قهوه تر شده است روی لایه کرم بچینید

 

طرز تهیه تیرامیسو عالی و خوشمزه با تصاویر مرحله ای

 

یک لایه دیگر از کرم آماده شده را روی لایه بیسکوییت بریزید

 

تیرامیسو آماده شده است روی ظرف سلفون بکشید و آن را در یخچال بگذارید

 

باید تیرامیسو حداقل 8 ساعت در یخچال بماند تا طعم مواد با یکدیگر عجین شده و دسر به طعم ایده آل برسد

 

طرز تهیه تیرامیسو عالی و خوشمزه با تصاویر مرحله ای

 

می توانید دسر تیرامیسو را از شب قبل آماده کنید و روز بعد آن را برای مهمانانتان سرو کنید

 

قبل از سرو پودر کاکائو را روی سطح کرم الک کنید و سپس تیرامیسو را سرو نمایید

 

طرز تهیه تیرامیسو عالی و خوشمزه با تصاویر مرحله ای

 

می توانید تیرامیسو را در ظرفهای کوچکتر تهیه کنید و به شکل تک نفره سرو نمایید اما طرز تهیه و لایه بندی کار به همین شکل باید باشد

 

می توانید هر برش تیرامیسو را به اندازه دلخواه سرونمایید

 

این مدل تیرامیسو دستور اورجینال و اصلی تهیه این دسر خوشمزه است و ممکن است در دستورهای دیگر مدلهای متنوع و متفاوت دیگری نیز ببینید

 

پیشنهاد می کنیم دسر تیرامیسو را امتحان کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید

 

این دسر برای مهمانی های خانوادگی و رسمی و حتی پذیرایی عصرانه بسیار کاربرد دارد

 

طرز تهیه تیرامیسو عالی و خوشمزه با تصاویر مرحله ای

 

 

                                                                                                                                                                   digiprotein.ir