Top
ساق ران مرغ تازه عمده

ساق ران مرغ تازه عمده

                                                        

 

                            § توضیحات دیجی پروتئین راجع  به محصول §
  نام   کامل  محصول§ ساق ران مرغ تازه عمده
 شرح مختصرمحصول §وزن هر ساق مرغ معمولی  از 150 گرم تا 300 گرم بسته به وزن مرغ متغیر میباشد  ساق مرغ قشمت ماهیچه ران مرغ را شامل میشود از نظر تازگی رنگ ساق مرغ نیلی روشن میباشد و از نظر کیفیت باید خیلی سفت بوده وبا اشاره انگشت بر روی ان سریعا  بعد از برداشتن انگشت جای ان پر شده و به حالت اولیه باز گردد 
تاریخ مصرف محصول§ از زمان تولید به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد، و پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد است 
بسته بندی  محصول  § بسته بندی این محصول در نایلکس یا سبد ویا به صورت کارتنی اما دارای لیبل تاریخ ومکان بسته بندی میباشد
موارد مصرف محصول§برای تمامی مراکز پخت و آشپز خانه ها (کترینگ تهیه غذا) رستوران باغ تالار  ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان ومسافر خانه های درجه یک و هتلهای*5 میباشد
  ویژگیهای محصول  § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد

روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با  ماشینهای مجهز  دیجی پروتئین  میباشد 

لازم به ذکر است که قیمت های  درج شده در سایت و حداقل فروش برای این محصول (500 کیلوگرم )در نظر گرفته شده است  در صورت امکان  یک روز قبل با مسئول فروش آقای شاهین به شماره تماس 09361213118  هماهنگیهای لازم را بعمل آورید 

                                                                                                با تشکر      بازرگانی دیجی پروتئین 

        

 


تماس بگیرید

مرغ را قبل از پخت نشویید تا سالم تر بمانید!

مرغ رو بذار همون جا و از سینک دور شو! درسته- شستن مرغ مطلقا ممنوعه. تکرار می کنیم: نباید مرغ را بشورید. اگر احساس می کنید دروغه، کاملا درک می کنیم. اما باور کنید که این کمک می کند تا خودتان و خانواده یتان از احتمال مسمومیت غذایی در امان باشید.

 

به شستشوی مرغ نه بگویید!

مرکز کنترل و پیش گیری بیماری ( CDC ) برآورد کرده است که در آمریکا 3000 نفر در سال به خاطر مسمومیت های غذایی جان خود را از دست می دهند. از آن جایی که مرغ خام باکتری ای به نام کامپیلوباکتر( campylobacter ) دارد و این باکتری یکی از مرسوم ترین علت های مسمومیت غذایی است، عقل سلیم حکم می کند که کاملا مرغ را قبل از پختن بشورید. در واقع بدترین کاری که می توانید بکنید همین است.

05a22f43-8211-4ccc-8d19-3ee9f870f343

این سلول های کثیف معمولا روی گوشت قرمز و گوشت مرغ یافت می شود. گوشت هایی که در طول مراحل آماده سازی با مدفوع حیوان آلوده شدند. ( اه! ) اگر که مرغ شما آلوده باشد و شما روی آن آب بریزید هر چیزی که با قطره های آب تماس پیدا کند آلوده می شود- دست ها ، ظرف ها، پیشخوان آشپزخانه و لباس هایتان. همان طور که سرویس ملی بهداشت بریتانیا (NHS UK) توضیح داده است، ” قطره های آب می توانند بیشتر از 50 سانتی متر حرکت کنند و به هر جهتی بروند. تنها تعداد کمی از سلول های کامپیلوباکتر کافیست تا مسمومیت غذایی ایجاد شود.”

raw chicken legs on wooden cutting board

 

به جای شستشو چیکار کنیم؟

خب، چجوری کلا از شر این باکتری های گنده ی مضر خلاص بشیم؟ مرغ را بپزید. در اینجا چند روش عالی را از سرویس ملی بهداشت بریتانیا ( NHS UK ) ذکر می کنیم تا از شر مسمومیت غذایی ناشی از مرغ خام در امان باشید:

  • مرغ را بسته بندی کنید و در جای خنک نگه دارید. مرغ را در طبقه ی زیری فریزر بگذارید تا آب مرغ آلوده روی بقیه ی غذاها نریزد.
  • دست هایتان و ظروف استفاده شده را بشورید. اطمینان حاصل کنید که هر چیزی که در تماس با مرغ خام بوده، به طور کامل تمیز شده است.
  • مرغ را کاملا بپزید. مرغ باید با بخار کامل بپزد.گوشت آن نباید صورتی باشد. اگر دماسنج مخصوص گوشت دارید، مطمِئن شوید که حداقل دمای مرغ 165 درجه فارنهایت یا 74 درجه سانتیگراد است.
  • ران مرغ از مواد غذایی ارزشمند برای رفع کم خونی
    زمان مورد نیاز برای مطالعه مطلب : 3 دقیقه

    ران مرغ از مواد غذایی ارزشمند برای رفع کم خونی

    کم خونی یکی از مشکلات شایع در بین اکثر افراد جامعه مخصوصا کودکان در حال رشد و خانم ها است که میتواند عوارض متعددی را به دنبال داشته باشد. با مصرف  روزانه مود غذایی غنی از آهن میتوان مانع از بروز کم خونی شد. خیلی از افراد مدام بی حال و خسته هستند، ظاهری رنگ پریده دارند و با کمترین تحرکی نفسشان به شماره افتاده و از سردرد و سرگیجه می نالند . این افراد دچارکم خونی هستند و نیاز مبرم به مصرف غذاهای حاوی آهن دارند. افرادی که این علائم را ندارند نیز برای پیشگیری از بروز کم خونی نیاز به مصرف روزانه مواد غنی از آهن دارند. از جمله مواد غذایی حاوی آهن که برای کم خونی بسیار مفید است ران مرغ میباشد که در ادامه به شرح مختصری از مزایای آن می پردازیم.

     

    اهمیت ران مرغ در پیشگیری و درمان کم خونی

    مصرف ران مرغ به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا به تمام گروه های سنی پیشنهاد می شود. یکی از ویژگی های ارزشمند ران مرغ تاثیر مثبت آن روی کم خونی است. به طور کلی هر قسمت از مرغ دارای اثرات مختلفی است که مجموع آن می تواند در تامین انواع ویتامین های مورد نیاز و سلامتی  بدن موثر باشد.  سینه مرغ از چربی کمتری نسبت به ران مرغ برخوردار است، ران مرغ به دلیل داشتن چربی بالاتر و بافت لطیف تر خوشمزه است، البته متناسب با ذائقه مورد استفاده قرار میگیرد . اما شاید عده زیادی فقط با توجه به ذائقه خود مثلا سینه و بال مرغ را مصرف کرده و از مصرف ران مرغ امتناع می کنند. باید گفت انواع گوشتها برای تامین آهن  بدن و جبران کم خونی مفید هستند و در مرغ نیز قسمت ران مرغ سرشار از آهن بوده که تاثیر بالایی روی کم خونی دارد و مصرف آن در وعده های غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است.

    بهترین روش درمان کم خونی

    همانطور که گفتیم ران مرغ سرشار از آهن است که میتواند منبع غذایی مناسبی برای کم خونی باشد اما گاهی بعضی از افراد مصرف دارو  یا دیگر منابع آهن مانند منابع گیاهی را برای جبران کم خونی مورد توجه قرار میدهند. ذکر این نکته حائز اهمیت است که  آهن موجود در ران مرغ از قابلیت جذب بسیار بالایی برخوردار است که قابل مقایسه با دیگر منابع غنی از آهن نیست. آهن موجود در ران مرغ از نوع heme می باشد که قابلیت جذب بالایی دارد. در مقابل آهن موجود در منابع گیاهی از نوع noneheme هستند که قابلیت جذب پایینی دارند.
    همچنین پیشنهاد می شود برای تاثیر بیشتر مواد غذایی جهت کم خونی ، مصرف چای و قهوه را کاهش دهید. مصرف چای و قهوه بهتر است با فاصله از وعده غذایی حاوی آهن مصرف شود زیرا جذب آهن را کاهش می دهد.

    ران مرغ منبع غنی تامین آهن جهت مبارزه با کم خونی

    برای تامین انرژی و ایجاد هموگلوبین و میوگلوبین خون و در نهایت ممانعت از کم خونی و رشد بدن، آهن مورد نیاز است. به طور کلی یک فرد بزرکسال نیاز دارد حدود 8-18 میلی گرم آهن جذب کند که این مقدار برای خانم هاکه هر ماه حجم قابل توجهی خون از دست می دهند و خانم های باردار برای پیشگیری از بیماریهای ژنتیکی جنین افزایش می یابد. منابع تامین آهن بهتر است به جای دارو و یا در کنار دارو مواد غذایی طبیعی مانند ران مرغ باشد. پیشنهاد می شود افراد مخصوصا خانم ها از ران مرغ به عنوان یک مکمل درمانی جهت کم خونی استفاده نمایند. کم خونی و فقر آهن می تواند مانع از رشد کودکان شود و سلامتی را به خطر بیاندازد. همچنین پخت ران مرغ در یک ظرف چدنی می تواند تاثیر بسزایی در پیشگیری از کم خونی داشته باشد.

مقدار مواد مغذی در 100 گرم

  • چربی کل 4
  • چربی اشباع 1
  • چربی ترانس 0
  • کلسترل 85
  • سدیم 74
  • کربو هیدرات کل (فیبر غذای وقندها) 0
  • پروتئین 31

نظرات کاربران

نظر بدهید