Top

گوشت گوسفندی قلوه گاه بی استخوان1کیلویی

      گوشت  گوسفندی قلوه گاه بی استخوان1کیلویی                                                                     

توضیحات:

قُلوه‌گاه آن بخش از گوشت گوسفند و گوساله است که از زیر دنده‌ها شروع می‌شود و تا ران ادامه دارد.

قلوه‌گاه شامل دنده‌ها و ماهیچه‌های شکم و حول کمر بوده و حدود ۲۲ درصد از وزن لاشه را تشکیل می‌دهد و چون میزان چربی آن به نسبت بالاست، بیشتر مصارف صنعتی داشته و در فرآورده‌های گوشتی مصرف می‌شود.

البته از قلوه‌گاه برای مصرف گوشت به صورت چرخ کردن نیز استفاده زیادی می‌شود.

گوشت قلوه‌گاه دراز و تخت است و جنس آن به نسبت دیگر برش‌های گوشت گوسفندو گوساله سفت‌تر است.

شامل دنده‌ها و ماهیچه‌های شکم بوده و حدود ۲۲ درصد از وزن لاشه را تشکیل می‌دهد و چون میزان چربی آن به نسبت بالاست، پیش ترین مصارف صنعتی را داشته و در فراوردهای گوشتی مصرف می‌شود. البته از قلوه گاه برای مصرف گوشت به صورت چرخ کرده نیز استفاده فراوان می‌شود. قلوه گاه در آبگوشت و بین پلو و گاهی در خورش کاربرد دارد. سفت ترین قطعه لاشه بوده و برای تهیه حلیم و یا هلیم بادنجان و آبگوشت و کباب کوبیده به کار می رود.

 
 
 

رز تهیه استیک براکیول

طرز تهیه استیک براکیول

استیک براکیول

طرز تهیه استیک براکیول

استیک از غذاهای خارجی بسیار لذیذ هست که بسیار پر طرفدار و متنوع هست .استیک براکیول یکی از آنهاست. این غذا خیلی خوشمزه هست و به راحتی درست میشود.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع غذاهای اصلی و انواع غذاهای مکمل ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این غذا می پردازیم .با ما همراه باشید

مواد لازم برای۴ نفر:

گوشت استیک قلوه گاه ۸۰۰ گرم
سالسا (گوجه فرنگی) ۳,۱/۴ فنجان
سرکه سفید ۱/۴ پیمانه
آب مرغ۲/۳ پیمانه
خرده نان ۱/۲ پیمانه
پنیر پارمسان۲/۳ پیمانه
پنیر چدار رنده‌شده ۱/۳ پیمان
سیر ۱ حبه
روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
برگ جعفری خردشده ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

استیک براکیول

استیک براکیول

طرز تهیه:

سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید. جعفری را خرد کنید. سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر کاملا مخلوط کنید و با فلفل و نمک، سبزیجات معطر و ادویه‌جات دلخواه مثل آویشن مزه‌دار کنید. سپس 2 قاشق سو‌خوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
استیک قلوه‌گاه را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خرده‌نان را به‌طور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کاملا بپوشاند. از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید.. با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید.
فر را روی درجه 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. 2 قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. رول را در آن قرار دهید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوه‌ای درآید، حدودا 8 دقیقه طول می‌کشد. سرکه و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
سالسای گوجه‌فرنگی یا سس مارینارا را روی آن بریزید و مواد را هم بزنید. سپس روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید بپزد تا وقتی‌که گوشت نرم شود، هر 30 دقیقه یک‌بار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید.
پس از 1 ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا 30 دقیقه طول می‌کشد. کل زمان پخت باید حدودا 1 ساعت و نیم باشد
رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش 4 سانتی متری دهید. قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آنها بریزید و غذا را سرو کنید.
نکات:
از خرده نان‌های حجیم،‌ مثل نان باگت یا تست استفاده کنید.

 

 " لطفا روی عکس زیر کلیک کنید در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری داده ودر قرعه کشی جوایز (لوازم اشپزخانه )نظر سنجی شرکت فرمائید   متشکریم  "   ا

           
  • 1
  • 1

پرفروش ترین ها

پربازدیدترین ها