Top

آلایش(دل جگرکله پاچه سیرابی)

  • 1

  • خواص و مضرات سیرابی و شیردان گاو و گوسفند

                                                                                 دیجی پروتئین 

     

     توضیحات :

     

       

    خواص و مضرات سیرابی و شیردان گاو و گوسفند

    سیرابی و شیردان ، فواید سیرابی
    سیرابی و شیردان عضو گوشتی از معده گاو است که در نقاط بسیاری از دنیا مصرف می شود. این غذای خاص سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که برای درمان بیماری هایی همچون ام اس، سرطان و ریزش مو عالی است.

    فواید و مضرات خوردن سیرابی و شیردان برای بدن

     سیرابی و شیردان شاید آنقدر که باید و شاید مورد استقبال دسته ای از افراد قرار نمی گیرد. البته به دلیل شکل خاص و بوی نامطبوعسیرابی و شیردان در زمان پخت برخی احساس می کنند که طعم این غذا خوب نباشد اما پیشنهاد می کنیم برای رساندن ویتامین های مهم و مواد معدنی عالی به بدن این غذا را در لیست برنامه ی غذاهای خود قرار دهید. سیرابی و شیردان

    سیرابی و شیردان

    سیرابی و شیردان کدام بخش از بدن گاو است؟

    به آستر (لایه داخلی) معده گاو، سیرابی می گویند که دارای بافت جویدنی است. سیرابی طعم ملایمی دارد که آن را تبدیل به غذایی خوشمزه به صورت جداگانه، یا در سوپ و خوراک کرده است.


    ادامه مطلب

  • دل و جگرخورها بفرمایند تو!

                                                                         دیجی پروتئین 

     

             توضیحات :

     

     

    دل و جگرخورها بفرمایند تو!

     


    دل همان قلب و قلوه نیز کلیه‌ی دام است. این احشا از نظر ویتامین B2، B3 و B6 غنی و از نظر میزان آهن مشابه جگر سیاه هستند. هر گونه تغییر در رنگ، بو، مزه و لزج شدن نشان‌دهنده فساد انواع جگرها است.

     

    دل و جگر

    وقتی برای گردش به برخی مناطق تفریحی سری می‌زنیم، جگرکی‌هایی را می‌بینیم که با قرار دادن یک منقل فلزی، کمی زغال و بادبزن در فضای باز، دل و جگر را به سیخ می‌کشند.

    دل و جگرهایی که اغلب بیرون از یخچال نگهداری می‌شوند و معلوم نیست سالم‌ هستند یا بیماری زا!

    در این میان، برخی بی‌توجه به آلودگی‌ها و بیماری‌هایی که ممکن است از طریق این فرآورده‌ها منتقل شود، اقدام به مصرف آن می‌کنند. اما در مقابل، افرادی هم هستند که موشکافانه ظاهر جگر، محل عرضه، نوع طبخ و بهداشت ظروف را بررسی کرده و کمتر این غذا را خارج از خانه تهیه می‌کنند.  اما پرسش اینجاست ارزش تغذیه‌ای دل و جگر و قلوه گاو یا گوسفند چه میزان است؟ آیا این قبیل فرآورده‌ها می‌توانند بیماری‌زا باشند؟ آیا حرارت ناشی از طبخ می‌تواند آلودگی‌های محیطی یا انگل‌های احتمالی این فرآورده را نابود سازد؟

     


    ادامه مطلب

  • دل، قلوه، جگر یا خوئک!

                                                                   digiprotein

     

        توضیحات :

     

      

    اهل کدامیک هستید؟ دل، قلوه، جگر یا خوئک!

     


    جگر سیاه علاوه بر آن که محل ذخیره انواع ریزمغذی‌هاست، محل تجمع و دفع مواد زائد، سموم شیمیایی، هورمونی و دارویی و همچنین منبع انواع میکرب‌ها، ویروس‌ها و باکتری‌های بدن دام است.

     


     

    دل و جگر

     

    شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید. شاید هم بدون آن که خود را به زحمت انداخته باشید به کله‌پزی یا جگرکی مراجعه کرده و این فرآورده‌ها را حاضر و آماده خورده باشید. در این نوشتار قصد داریم شما را با فواید و مضرات انواع فرآورده‌های دل، قلوه، جگر سفید، جگر سیاه و خوئک آشنا کنیم و بگوییم که موقع خرید و پخت این فرآورده‌ها باید به چه نکاتی توجه کنید.

     


    ادامه مطلب

  • دل جگر وقلوه

                                                                           دیجی پروتئین 

     

                توضیحات:

     

    خوراک دل و جگر گوسفند

     
    من همیشه این خوراک رو خیلی متفاوت تر از دستوری که الان گذاشتم ، درست میکردم و همیشه کلی بهش ادویه می زدم و با رب گوجه و آبدار اونو می پختم ولی از وقتی این خوراکو توی یک طباخی معروف رشت خوردم و شیفته مزه عالیش شدم تصمیم گرفتم سبک پختمو در مورد این غذا عوض کنم و با ترکیب مواد ساده اون رو درست کنم و باید انصافا بگم خیلی عالی شد امیدوارم شما هم این روش آسون منو برای طبخ جگر امتحان کنید و به نتیجه ای که من رسیدم برسید :)) با من همراه باشید با دستور خوشمزه این غذا ..

    مواد مورد نياز

    1 - جگر گوسفند 400 گرم 
    2 - دل گوسفند 200 گرم 
    3 - پیاز 2 عدد بزرگ 
    4 - گوجه 2 عدد بزرگ 
    5 - زردچوبه 1 قاشق چایخوری 
    6 - نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 
    7 - آب 1 استکان 
     

    ادامه مطلب

  • کله پاچه گوسفندی

                                                                                         دیجی پروتئین 

     

                توضیحات:

     کد خبر: ۱۷۷۹۶
     
     
    طرز تهیه کله پاچه، فوت وفن هایی دارد که تنها در صورت آگاهی از این نکات می توانید یک غذای سنتی بی نظیر در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در این مقاله با روش کامل طبخ کله پاچه خوشمزه آشنا خواهید شد.
    ستاره | سرویس آشپزی - کله پاچه یک غذای اصیل ایرانی پر چرب و پر انرژی است که از طبخ قسمت های سر، پا و دست گوسفند تهیه می شود. همه قسمت های کله پاچه را نباید خورد، اجزای کله پاچه در قسمت های پاچه، زبان، مغز، بناگوش، و گوشت صورت مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا به علت چرب بودن بسیار لذیذ و پرطرفدار است ولی نحوه تمیز کردن و پخت در طعم و مزه آن نقش زیادی دارد. ما در این مطلب قصد داریم شما را با همه نکات لازم برای تمیز کردن کله پاچه و بهترین نحوه پخت آن آشنا سازیم.
     
    موا لازم برای تهیه کله پاچه برای 4 نفر ارائه گردیده است و زمان پخت آن حدود 4 ساعت است. 


    مواد لازم برای تهیه کله پاچه در منزل

    کله پاچه 1 دست
    پیاز متوسط 5 عدد
    نخود 100 گرم
    زردچوبه 1/5 قاشق چایخوری
    سیر 4-5 حبه
    فلفل سفید و پودر دارچین به مقدار لازم
    نمک  به مقدار لازم


    طرز تهیه کله پاچه


    ادامه مطلب

  • کلیات راجع به الایش

                                                                                   دیجی پروتئین

     

                  توضیحات:

     

    بهداشت فراورده های دامی- آلایش خوراکی دام

     (5 •امتیاز•)

    شنبه 7 مرداد 1391

     

    آلايش خوراكي دام

    الف . كله و پاچه، دل، جگر، قلوه، زبان، معده

    1. ويژگي‌ها

    1-1. ويژگي‌هاي ظاهري /ارگانولپتيك

    آلايش خوراكي دام بايد داراي رنگ ، بو و قوام طبيعي بوده و كاملاً تميز و عاري از ذرات خارجي باشد .


    ادامه مطلب