Top

توپ پنیری

ای: ۶ نفر

مواد لازم
  •  ۱ بسته (۲۵۰ گرم) پنیر خامه‌ای
  •  ۲ حبه سیر، کاملا ریز خرد شده
  •  ۱/۲ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
  •  ۱/۲ پیمانه جعفری تازه خرد شده
  •  ۱/۲ پیمانه گردو خرد شده
  •  فلفل سیاه

 

 

در یک کاسه کوچک، پنیر خامه‌ای را با استفاده از یک چنگال له‌ کنید. سیر و فلفل را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. برای ۳-۴ ساعت در یخچال بگذارید.

در این مرحله جعفری و گشنیز را مخلوط کنید و در یک بشقاب کوچک پخش کنید. گردو را هم در یک بشقاب دیگر پخش کنید.

سپس مخلوط پنیر را از یخچال بیرون بیارید و با قاشق بستنی توپ‌های کوچک از مخلوط پنیر در بیارید و به دلخواه در گردو یا سبزی بغلطانید و با فاصله در بشقاب پچینید. تا قبل از سرو در یخچال نگاه دارید.

توپ پنیری