Top

ساندویچی قلبی ولنتاین

 

طرز تهیه: در یک کاسه آرد، پودر کاکائو و نوک انگشت نمک بریزید. در ظرف دیگری خاک قند و کره را خوب با همزن هم بزنید تا پفکی و نرم شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با مخلوط کره و شکر خوب ترکیب کنید. سپس نوبت به سرازیر کردن آرد و کاکائو به کاسه میرسد. این کار را انجام دهید تا خمیر مایه مورد نظر بدست بیاید.

 

خمیر را با پلاستیک بپوشانید و روی سینی قرار دهید و 1 ساعت در یخچال قرار دهید.  فر را تا 175 درجه گرم کنید.خمیر را روی یک کاغذ شیرینی پزی بزرگ پوشیده شده با کمی آرد پهن کنید تا ضخامت آن تقریبا 5 میلی متر باشد. با قالب قلبی باید 18 عدد قلب از درون خمیر بدست بیاورید. اگر اضافه آمد بازهم می توانید با قالب قلب درست کنید. آنها را به فاصله 2 سانتی متری از هم روی کاغذ شیرینی درون سینی فر قرار دهید و آنها را 12 تا 14 دقیقه درون فر بپزید. سپس اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.

طرز تهیه: در یک کاسه آرد، پودر کاکائو و نوک انگشت نمک بریزید. در ظرف دیگری خاک قند و کره را خوب با همزن هم بزنید تا پفکی و نرم شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با مخلوط کره و شکر خوب ترکیب کنید. سپس نوبت به سرازیر کردن آرد و کاکائو به کاسه میرسد. این کار را انجام دهید تا خمیر مایه مورد نظر بدست بیاید.

 

خمیر را با پلاستیک بپوشانید و روی سینی قرار دهید و 1 ساعت در یخچال قرار دهید.  فر را تا 175 درجه گرم کنید.خمیر را روی یک کاغذ شیرینی پزی بزرگ پوشیده شده با کمی آرد پهن کنید تا ضخامت آن تقریبا 5 میلی متر باشد. با قالب قلبی باید 18 عدد قلب از درون خمیر بدست بیاورید. اگر اضافه آمد بازهم می توانید با قالب قلب درست کنید. آنها را به فاصله 2 سانتی متری از هم روی کاغذ شیرینی درون سینی فر قرار دهید و آنها را 12 تا 14 دقیقه درون فر بپزید. سپس اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.

  • برای: 7 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده: دسر, عصرانه, میان وعده
  • دسته بندی دستور آشپزی : دسر
  • مواد لازم : آرد, پودر قند, پودر کاکائو, پوره میوه, تخم مرغ, کره, وانیل

 

                                                                                 digiprotein.ir