Top

قهوه

۱. فرپوچینو

انواع قهوه - 1

مدت زمان آماده‌سازی: ۵ تا ۱۰ دقیقه

مواد لازم: یخ، اسپرسو، شیر کامل، شکر، شربت طعم‌دار

فرپوچینو محصول ویژه‌ی استارباکس است، قهوه‌ی مخلوط با یخ و سایر مواد تشکیل‌دهنده که روی آن خامه‌ی زده‌شده ریخته می‌شود. اما شما مجبور نیستید بیرون بروید یا راه‌تان را برای لذت بردن از این نوشیدنی دور کنید!

در این‌جا مواد لازم را برای تهیه‌ی فرپوچینوی خودتان در منزل می‌بینید:

– یک یا دو فنجان یخ
– نصف فنجان اسپرسو (یا قهوه با غلظت دو برابر)
– نصف فنجان شیر کامل
– ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر
– ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شربت طعم‌دار (موکا، شکلات و غیره)

مطلب مرتبط: مضرات قهوه: ۱۵ عارضه‌ جانبی قهوه که باید بدانید

آیا همه چیز آماده است؟ بسیار خب، حالا روش تهیه‌ی آن را با هم می‌بینیم:

مرحله‌ی ۱

قهوه را دم کنید. اگر یک قهوه جوش دارید، دانه‌های کامل قهوه را بخرید و قبل از دم کردن، آنها را پودر کنید، زیرا فرپوچینو بهترین مزه را زمانی خواهد داشت که از قهوه‌ی تازه‌ی پودر شده استفاده کنید.

مرحله‌ی ۲

اجازه بدهید قهوه به طور طبیعی خنک شود و منتظر بمانید تا به دمای اتاق برسد. ابدا آن را به طور مستقیم روی یخ نریزید، زیرا با این کار نوشیدنی حاصل مزه‌ی خوبی نخواهد داشت.

مرحله‌ی ۳

بعد از اینکه قهوه خنک شد، آن را با مواد تشکیل‌دهنده‌ی دیگر – شکر، شیر و شربت – داخل مخلوط‌کن بریزید. به مدت حدود ۲۰ ثانیه مواد را مخلوط کنید، سپس مخلوط‌کن را با یخ پر کنید.

انواع قهوه ۲: کارامل ماکیاتو

انواع قهوه - 2

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه

مواد لازم: یخ، شیر سرد، شربت وانیلی، سس کارامل، اسپرسو

این قهوه خنک و خوشمزه و طراوت‌بخش یکی دیگر از نوشیدنی‌های کلاسیک استارباکس است و کارامل ماکیاتو را نیز درست مانند فرپوچینو، می‌توان ظرف مدت ۵ دقیقه آماده کرد. این نوشیدنی برای رفع تشنگی و پذیرایی کردن از مهمان‌ها مناسب است.

رسپی تهیه‌ی کارامل ماکیاتوی خنک بسیار ساده است. مواد لازم را برای تهیه‌ی این نوشیدنی قهوه در زیر می‌بینید:

– شربت وانیلی (۲۰ میلی‌لیتر)
– شیر سرد (۲۴۰ میلی‌لیتر)
– سس کارامل (۲۰ میلی‌لیتر)
– ۲ شات اسپرسو یا ۸۰ میلی‌لیتر قهوه قوی دم‌شده
– یک فنجان یخ بزرگ

اما آماده‌سازی آن حتی ساده‌تر است:

مرحله‌ی ۱

به سادگی اسپرسو، شیر، شربت وانیلی و یخ را در فنجانی که قرار است نوشیدنی را در آن سرو کنید، بریزید.

مرحله‌ی ۲

ترکیب را مخلوط کنید تا زمانی که یک بافت صاف داشته باشد.

مرحله‌ی ۳

سس کارامل را به آرامی روی ترکیب بریزید و کار تمام است!

مطلب مرتبط: قهوه: ۵۱ دلیل علمی که قهوه برای سلامتی مفید است

انواع قهوه ۳: کافی موکا

انواع قهوه - 3

مدت زمان آماده‌ی سازی: ۱۵ دقیقه

مواد لازم: پودر شکلات / موکا، دانه‌های قهوه‌ی بودداده و تیره، شیر بدون چربی، خامه‌ی زده‌شده

این نوع از کافه لاته یک نوآوری امریکایی است که طرز تهیه‌ی آن از بیسِرین نوعی نوشیدنی قهوه الهام گرفته شده‌است. کافه موکا یک نوشیدنی بر پایه‌ی اسپرسو با شیر و شکلات داغ است.

اما اگر دستگاه اسپرسو ندارید نگران نباشید!

در این‌جا به شما نشان می‌دهیم که چگونه کافه موکا را حتی بدون دستگاه اسپرسو بسازید. اگر می‌توانید قهوه را در خانه آماده کنید، از عهده‌ی تهیه‌ی این نوشیدنی هم برمی‌آیید.

مواد تشکیل‌دهنده‌ی کافه موکا عبارتند از:

– ۲/۳ فنجان پودر موکا یا شکلات (شما همچنین می‌توانید از شربت شکلات استفاده کنید)
– ۲ قاشق غذاخوری دانه‌های تیره و بوداده‌ی قهوه
– یک یا دو فنجان شیر بدون چربی
– خامه‌ی زده‌شده
– دستگاه آسیاب قهوه

و در این‌جا طرز تهیه‌ی کافه موکا را می‌بینید:

مرحله‌ی ۱

قهوه‌تان را به ‌صورت معمول آماده کنید، ولی احتمالا دل‌تان می‌خواهد زمان آماده شدنش را به آماده شدن موکا نزدیک کنید تا خیال‌تان راحت شود که ترکیب شیر و شکلات سرد نمی‌شود.

مرحله‌ی ۲

شیر را حرارت دهید اما اجازه ندهید که بسوزد. پودر موکا / شکلات را به یک لیوان بزرگ اضافه کنید و بعد از آن شیر را رویش بریزید. تا زمانی که پودر حل شود، آن را به سرعت هم بزنید.

مرحله‌ی ۳

قهوه را داخل لیوان بریزید و آن را با شربت موکا / شکلات هم بزنید.

مرحله‌ی ۴

خامه‌ی زده‌شده و مقداری پودر موکا را روی نوشیدنی بریزید و کار تمام است!

انواع قهوه ۴: قهوه امریکانو

انواع قهوه - 4

مدت زمان آماده‌سازی: ۲-۴ دقیقه

مواد لازم: اسپرسو، آب داغ

بسیاری از نوشیدنی‌هایی که بر پایه‌ی اسپرسو هستند از شیر استفاده می‌کنند، به جز قهوه امریکانو – یا خیلی ساده امریکانو. در تهیه‌ی این نوشیدنی نیز از اسپرسو استفاده می‌شود اما به جای شیر، آب داغ به کار می‌رود. نتیجه یک نوشیدنی قهوه است که دارای همان تندی قهوه دم‌شده است اما طعم متفاوتی دارد.

اگر می‌خواهید این نوشیدنی را در محل کار آماده کنید، به ماشین قهوه‌ساز اداره نیاز ندارید.

مطلب مرتبط: ۱۵ فایده روغن اسانس‌قهوه و کاربرد آن

تمام موادی که برای تهیه‌ی قهوه امریکانوی خود نیاز دارید، به قرار زیر است:

– اسپرسو
– آب داغ

آماده کردن این نوشیدنی قهوه دستورالعمل بسیار ساده‌ای دارد:

مرحله‌ی ۱

– یک لیوان مخصوص قهوه یا لاته آماده کنید.

مرحله‌ی ۲

– یک شات ۸۵ گرمی از اسپرسو را در یک لیوان جداگانه بریزید.

مرحله‌ی ۳

– ۸۸ میلی‌لیتر آب داغ داخل لیوان سرو بریزید.

مرحله‌ی ۴

قهوه‌ی اسپرسو را به لیوان اضافه کنید.

بفرمایید! و امریکانوی داغ شما آماده است.

انواع قهوه ۵: قهوه ترک

انواع قهوه - 5

مدت زمان آماده‌سازی: ۵ -۷ دقیقه

مواد لازم: قهوه‌ی ترک، آب تصفیه شده، شکر

قهوه ترک دارای طعم و مزه‌ای بی‌نظیر است و ریشه در سنت پرسابقه و باستانی ترکیه دارد.

این نوع قهوه را به راحتی در کافی‌شاپ‌ها پیدا نمی‌کنید. اما اگر به دنبال این نوشیدنی هستید، نگران نباشید. ما مراحل دقیق تهیه‌ی آن را برای شما آماده کرده‌ایم تا دست به کار شوید و قهوه ترک خودتان را آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه‌ی این قهوه عبارتند از:

– قهوه ترک
– آب سرد و تصفیه‌شده (همیشه)
– جذوه، نوعی قهوه‌جوش مسی که قسمت پایینی آن پهن است.
– شکر

روش آماده کردن قهوه ترک:

مرحله‌ی ۱

قاعده کلی: از ۱ و نیم فنجان آب برای هر فنجان قهوه استفاده کنید.

مرحله‌ی ۲

قهوه ترک ریزتر از قهوه پودرشده‌ی معمولی است و توصیه می‌شود که خودتان قهوه را پودر نکنید. در عوض می‌توانید قهوه ترک را در سوپرمارکت‌های خاورمیانه به راحتی پیدا کنید.

مرحله‌ی ۳

۱ قاشق چایخوری قهوه را به ازای هر فنجان قهوه اضافه کنید. اگر می‌خواهید آن را شیرین کنید در همان ابتدا شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله‌ی ۴

مخلوط را به آرامی به نقطه‌ی جوش برسانید، اما حتما باید از حرارت متوسط استفاده کنید. این فرآیند فقط ۳ تا ۴ دقیقه طول می‌کشد، بنابراین باید کاملا حواس‌تان به قهوه‌ی روی اجاق باشد.

مرحله‌ی ۵

در هنگام گرم شدن ترکیب، کف تیره رنگی روی آن تشکیل می‌شود و باید از یک قاشق چایخوری برای انتقال مقداری از کف تیره به فنجان استفاده کنید چون رسم است که قهوه ترک با کف روی آن سرو می‌شود.

انواع قهوه ۶: قهوه کوبانو

انواع قهوه - 6

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه

مواد لازم: قهوه‌ی پودر شده، آب، شکر

قهوه کابینو – که با نام قهو‌ه‌ی کوبایی یا اسپرسوی کوبایی نیز شناخته می‌شود – نوعی اسپرسو است که ریشه در کوبا دارد. زمانی که ماشین‌های اسپرسو برای نخستین بار از ایتالیا به این کشور وارد شده بود، تولید این نوع نوشیدنی آغاز شد.

این شات اسپرسو پس از دم کردن شیرین می‌شود و به عنوان پایه‌ای برای سایر نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود. قدرت آن دو برابر قهوه‌ی سنتی امریکایی است و کوبایی‌ها آن را به عنوان بخشی از مراسم صبحانه‌شان مصرف می‌کنند.

در این‌جا مواد لازم را می‌بینید برای تهیه‌ی این نوشیدنی که در فنجان‌های کوچولوی بامزه سرو می‌شود:

– ۵ قاشق غذاخوری قهوه که به خوبی پودر شده
– یک فنجان آب
– ۴ تا ۶ قاشق چای‌خوری شکر

دستورالعمل آماده کردن قهوه کوبانو:

مرحله‌ی ۱

قهوه‌ی ریز پودرشده را (ترجیحا از دانه‌های تیره و بوداده‌ی قهوه) به دستگاه اسپرسوسازتان اضافه کنید و به سادگی دستورالعمل‌های دستگاه خود را دنبال کنید.

مرحله‌ی ۲

به ازای هر فنجان قهوه‌ای که قصد دارید به عنوان قهوه کوبانو آماده کنید، یک قاشق چایخوری شکر اضافه کنید، زیرا این نوع قهوه قرار است بسیار شیرین باشد. یک ترفند که بد نیست در این‌جا قید شود: قبل از این‌که قهوه را دم کنید، شکر را به لیوان سرو اضافه کنید.

مرحله‌ی ۳

قهوه را طبق روش همیشگی دم کردن قهوه اسپرسو دم بگذارید، مایع را به لیوان حاوی شکر اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید تا هر دانه شکر به طور کامل حل شود.

مطلب مرتبط:خواص قهوه‌ :۲۰ بهترین خواص‌قهوه برای سلامتی

انواع قهوه ۷: کافه لاته

انواع قهوه - 7

مدت زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه

مواد لازم: اسپرسو، شیر بدون چربی، پودر کاکائو

با استفاده از اسپرسو (یک سوم)، شیر بخار داده شده (دو سوم) و حدود یک سانتیمتر کف، کافه لاته تهیه می‌شود. کافه لاته، یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های تهیه شده از قهوه است، اما این نوشیدنی اغلب به لطف Starbucks با فلت وایت اشتباه گرفته می‌شود.

در این‌جا به شما نشان می‌دهیم که چه‌طور با استفاده از مواد و تجهیزات زیر (حتی اگر باریستا [قهوه‌چی] نیستید! ) کافه لاته تهیه کنید:

– اسپرسو (یا قهوه‌ی قوی دم کرده)
– شیر دو درصد چربی یا بدون چربی
– پودر کاکائو برای تزئین کردن
– قاشق
– ظرف شیشه‌ای دردار
– یک فنجان پهن و کم عمق

دستورالعمل تهیه‌ی کافه لاته:

مرحله‌ی ۱

اسپرسو یا قهوه‌ی قوی‌ را دم کنید.

مرحله‌ی ۲

برای کف کردن شیر، آن را داخل یک ظرف شیشه‌ای بریزید به طوری که تا نیمه پر شود. درب ظرف را خوب ببندید و به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه آن را به شدت تکان دهید.

مرحله‌ی ۳

شیر را بدون گذاشتن درب ظرف به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروویو حرارت بدهید، به طوری که کف تا سر شیشه برسد. گرما سبب می‌شود که کف ثابت بماند.

مرحله‌ی ۴

اسپرسو را به یک فنجان پهن و کم عمق منتقل کنید و برای نگه داشتن کف، با استفاده از یک قاشق بزرگ، شیر حرارت دیده در مایکروفر را داخل اسپرسو بریزید. می‌توانید هر اندازه که می‌خواهید، شیر اضافه کنید.

مرحله‌ی ۵

با استفاده از قاشق هر اندازه که دوست دارید کف شیر روی لاته بریزید. با پودر کاکائو نوشیدنی‌تان را تزیین کنید و خوب کار تمام است!

انواع قهوه ۸: اسپرسو

انواع قهوه - 9

مدت زمان آماده‌سازی: ۳ – ۵ دقیقه

مواد لازم: دانه‌های قهوه

این نوشیدنی قهوه با عبور دادن آب نزدیک به نقطه‌ی جوش با فشار زیاد از میان دانه‌های پودرشده‌ی قهوه تهیه می‌شود. حاصل این روش تهیه، قهوه‌ای است که در مقایسه با قهوه‌های دم‌شده غلظت بیش‌تری دارد.

اسپرسو پایه‌ای برای نوشیدنی‌های مختلف است. طرز تهیه‌ی اسپرسو را یاد بگیرید و به این ترتیب نیمی از مسیر یاد گرفتن طرز تهیه‌ی کاپوچینو، کافه لاته و ماکیاتوی خودتان را یاد گرفته‌اید.

در این‌جا مواد لازم را برای تهیه‌ی قهوه‌ی اسپرسو می‌بینید:

– دستگاه اسپرسو
– دستگاه آسیاب قهوه
– سبد پورتافیلتر
– تمپر
– ترازویی که گرم را وزن می‌کند.
– لیوان شات

روش تهیه‌ی قهوه‌ی اسپرسو:

مرحله‌ی ۱

مخزن ماشین اسپرسو را با آب سرد و تصفیه‌شده پر کنید، که نه خیلی سخت و نه خیلی نرم است. ابدا از آب مقطر استفاده نکنید چون ممکن است به دستگاه آسیب شدیدی وارد کند.

مرحله‌ی ۲

دستگاه خود را روشن کنید تا گرم شود، این کار بسته به اندازه‌ی دستگاه، از ۱۵ تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشد. هنگامی‌که دستگاه شما به اندازه‌ی دمای دم کشیدن رسید، کمی بیشتر صبر کنید تا بدنه‌ی دستگاه اسپرسو نیز گرم شود.

مرحله‌ی ۳

پورتافیلتر را در هدگروپ قرار دهید و دستگاه اسپرسو را برای چند ثانیه روشن کنید تا آب جلو بیاید و قسمت‌هایی از دستگاه را که نزدیک به قهوه‌ هستند گرم کند.

مرحله‌ی ۴

داخل پورتافیلتر و قسمت پایین هدگروپ را تمیز کنید.

مرحله‌ی ۵

مقداری دانه‌‌‌ی قهوه را آسیاب کنید و باقی‌مانده‌ی پودر قهوه را از داخل دستگاه آسیاب پاک کنید. ۱۸ تا ۲۱ گرم قهوه‌ی تازه داخل پورتافیلتر بریزید.

مرحله‌ی ۶

روی قهوه را با استفاده از انگشتان‌تان فشار وارد کنید تا سطح قهوه برابر با لبه‌ی سبد پورتافیلر شود.

مرحله‌ی ۷

پورتافیلتر را به هدگروپ ببندید و کار دم کردن را شروع کنید. اگر دستگاه اسپرسو شما مرحله‌ی قبل از دم کردن دارد، ابتدا آن را انجام بدهید.

مرحله‌ی ۸

دم کردن را شروع کنید و با تولید ۳۰ میلی‌لیتر قهوه یا حدود ۳۰ گرم اسپرسو کارتان را پایان بدهید.

انواع قهوه ۹: قهوه کورتادو

انواع قهوه - 10

مدت زمان آماده‌سازی: ۳ دقیقه

مواد لازم: اسپرسو، شیر

کورتادو قهوه‌ی مورد علاقه‌ی مردم در اسپانیا، پرتغال و امریکای لاتین است که اغلب به عنوان یک نوشیدنی بعد از ظهر از آن لذت می‌برند. این نوشیدنی از اسپرسو تهیه می‌شود و با مقدار کمی‌ شیر گرم کمی رقیق می‌شود و میزان اسید آن کاهش می‌یابد.

شیر استفاده شده برای کورتادو کمی خنک‌تر از ماکیاتو است اما قوام شیر استفاده شده در لاته را دارد. اگر نمی‌توانید بین قهوه‌ی سرد و داغ یکی را انتخاب کنید، برای ایجاد تنوع کورتادو را امتحان کنید.

برای تهیه‌ی این نوع قهوه باید مواد زیر را آماده کنید:

– اسپرسو
– شیر گرم و کف کرده

برای تهیه‌ی کورتادو مطابق با رسپی زیر عمل کنید:

مرحله‌ی ۱

اسپرسو را مستقیما داخل فنجان بریزید.

مرحله‌ی ۲

اسپرسو را با مقدار کمی ‌شیر شیرین و کف‌دار رقیق کنید.

مرحله‌ی ۳

و قهوه‌تان آماده‌ی سرو است!

توصیه می‌شود که کورتادو را با استفاده از لیوان‌های ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلی‌لیتری سرو کنید، با شیری که فقط بخار داده شده‌است زیرا قرار نیست این نوشیدنی کفدار باشد.

انواع قهوه ۱۰: آفوگاتو

انواع قهوه - 11

مدت زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه

مواد لازم: اسپرسو، ژلاتو

دشوار است تصمیم بگیرید که آیا آفوگاتو یک نوشیدنی است یا یک دسر، اما این موضوع اهمیت چندانی هم ندارد. شما باید این ترکیب را امتحان کنید، اگر تا به حال این کار را نکرده‌اید!

آفوگاتو ریشه در میلان دارد و نام آن به معنای “غرق شده” است که بسیار هم مناسب آن است، زیرا برای تهیه‌ی این نوشیدنی مبتنی بر قهوه از اسپرسو داغ و تلخ برای ذوب کردن بستنی ژلاتو استفاده می‌شود و به این ترتیب یک استخر حاوی قهوه‌ی خامه‌ای و بستنی آماده می‌شود که دوست دارید در آن غرق شوید!

بله، تنها دو ماده‌ی ضروری برای تهیه‌ی این نوشیدنی لازم است:

– اسپرسو
– ژلاتو (بستنی ایتالیایی)

این نوشیدنی خوش‌طعم و مزه را می‌توانید مطابق با دستور ساده‌ی زیر آماده کنید:

مرحله‌ی ۱

ابتدا و پیش از هر کار دیگری لیوان‌تان را خنک کنید و اطمینان حاصل کنید که مقدار زیادی ژلاتو دارید (شما می‌توانید از بستنی ساده نیز استفاده کنید) و کاملا سرد است زیرا قرار نیست که بلافاصله بعد از ریختن اسپرسوی داغ روی آن کاملا ذوب شود!

مرحله‌ی ۲

اسپرسو را درست زمانی آماده کنید که قرار است آفوگاتو را سرو کنید، بنابراین قهوه تا حد ممکن گرم و تازه است.

مرحله‌ی ۳

فقط ۳۰ گرم از اسپرسو تازه و گرم برای هر اسکوپ ژلاتو استفاده کنید زیرا شما نمی‌خواهید بستنی خود را غرق کنید.

انواع قهوه ۱۱: کاپوچینو

انواع قهوه - 12

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه

مواد لازم: اسپرسو، شیر

این نوشیدنی ایتالیایی به طور سنتی با اسپرسو و شیر گرم تهیه می‌شود و با شیر کف‌دار پوشانده می‌شود. برای این‌که شیر حسابی کف کند بهتر است آن را با دستگاه استیمر (کف‌ساز) آماده کنید.

اما اگر استیمر شیر نداشته باشید باید چه کار کنید؟

مشکلی نیست! ما به شما نشان می‌دهیم که چطور کاپوچینو آماده کنید حتی اگر این دستگاه را نداشته باشید.

موادی که برای تهیه‌ی این نوشیدنی نیاز دارید عبارتند از:

– اسپرسو
– شیر
– همزن و یک لیوان

روش تهیه‌ی کاپوچینو:

مرحله‌ی ۱

مثل همیشه اسپرسو را آماده کنید.

مرحله‌ی ۲

۱/۲ فنجان شیر (با استفاده از مایکروویو یا اجاق گاز) را تا نزدیک به نقطه‌ی جوش حرارت بدهید.

مرحله‌ی ۳

برای زدن شیر از همزن استفاده کنید تا به یک کف قطور تبدیل شود، ولی نباید حباب‌های بزرگ داشته باشد.

مرحله‌ی ۴

شیر را در یک ظرف شیشه‌ای تکان دهید تا غلیظ شود و کف کند.

مرحله‌ی ۵

شیشه را روی کانتر بزنید تا حباب‌های بزرگ بترکند.

مرحله‌ی ۶

ظرف را خالی کنید و دوباره این کار را تکرار کنید تا یک کف خوب و خامه‌ای داشته باشید.

مرحله‌ی ۷

شیر را پس از آخرین چرخاندن در ظرف شیشه‌ای به اسپرسو اضافه کنید، مچ دست‌تان را به اطراف بچرخانید تا کف روی شیر قبل از خود شیر خارج شود.

انواع قهوه ۱۲: قهوه ساده قدیمی

انواع قهوه - 13

مدت زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه

مواد لازم: آب، قهوه‌ی پودرشده

قهوه‌ی ساده یک ویژگی منحصر به فرد دارد: این نوع قهوه محبوب‌ترین نوشیدنی در جهان است و روزانه توسط ۵۴٪ از جمعیت ۱۸ سال و بالاترِ ایالات متحده مصرف می‌شود. این نوشیدنی یکی از کالاهای بسیار پرفروش در جهان است و از این لحاظ تنها پس از نفت مقام دوم را دارد!

چیز زیادی لازم نیست تا یک قهوه‌ی خوش‌طعم و مزه آماده کنید. برای تهیه‌ی قهوه‌ی ساده به مواد و وسایل زیر نیاز دارید:

– قهوه‌ساز دستی
– آب
– قهوه‌ی تازه پودرشده

در این‌جا به شما یک تکنیک ساده آموزش می‌دهیم که از سرریز شدن قهوه در هنگام خیس خوردن دانه‌های تازه آسیاب‌شده‌ی قهوه جلوگیری می‌کند. قهوه‌ای که با این تکنیک آماده می‌کنید، طعمی عالی دارد.

روش تهیه را در این‌جا می‌بینید:

مرحله‌ی ۱

با جوشاندن آب شروع کنید.

مرحله‌ی ۲

دریپر را با یک فیلتر بر روی لیوان قرار دهید. حتما از قبل فیلتر را با آب گرم شستشو دهید تا از وجود عناصر ناخواسته مانند گرد و خاک جلوگیری شود و همچنین یادتان باشد که دریپر را از پیش گرم کنید.

مرحله‌ی ۳

دانه‌های تازه‌ی قهوه را در فیلتر قرار دهید. به یاد داشته باشید که قرار است قهوه را ظرف ۳۰ دقیقه بعد از آسیاب کردن دانه‌ها دم بگذارید.

مرحله‌ی ۴

پس از جوشیدن آب، اجازه دهید ۱۰ ثانیه بماند و سپس به آرامی آب گرم را روی پودر قهوه با حرکت دایره‌ای بریزید تا تمام پودر خیس شود.

مرحله‌ی ۵

۳۰ ثانیه صبر کنید، و اجازه بدهید پودر قهوه حباب بزند و نرم شود.

مرحله‌ی ۶

دوباره آب داغ بریزید تا سطح آب دو و نیم سانت بالاتر از پودر قهوه باشد. صبر کنید تا آب از دریپر عبور کند و پایین بریزد.

مرحله‌ی ۷

لیوان را خالی کنید و این روش را تکرار کنید تا مقدار قهوه‌ی مورد نظر خود را به‌دست بیاورید.

انواع قهوه ۱۳: آیس کافی

انواع قهوه - 14

مدت زمان آماده‌سازی: ۲ تا ۴ ساعت

مواد لازم: قهوه، شیر، شیرین‌کننده

آیس کافی می‌تواند یک نوشیدنی عالی و طراوت‌بخش باشد – اما فقط اگر بتوانید نوشیدنی را بدون رقیق کردن آن با یخ، خنک نگه دارید.

همه‌ی ما می‌دانیم که ریختن قهوه‌ی داغ روی یک عالم یخ به یک نوشیدنی به شدت آبکی و بی‌مزه منجر می‌شود. نگه داشتن قهوه در یخچال برای خنک نگه داشتن قهوه از سوی دیگر، سبب می‌شود که عطر و طعم نوشیدنی به کل از بین برود.

اما نگران نباشید ما به شما ترفندی یاد می‌دهیم که یک آیس کافی عالی آماده کنید، بنابراین می‌توانید در گوشه‌ای از آشپزخانه‌تان بنشینید و از آیس کافی خوش طعم و مزه‌تان لذت ببرید و اصلا هم لازم نیست نگران باشید که یخ طعم قهوه را کم می‌کند!

ترفند تهیه‌ی آیس کافی به قرار زیر است:

مرحله‌ی ۱

قهوه را مثل همیشه دم بگذارید و شیرین‌کننده انتخابی خود را به همان مقداری که معمولا در آیس‌کافی می‌ریزید، اضافه کنید.

مرحله‌ی ۲

ترفند واقعی این است: قهوه را در یک قالب مکعبی یخ بریزید و داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند.

مرحله‌ی ۳

مکعب‌های قهوه را به یک لیوان (مکعب قهوه‌ای بیش‌تر، طعم قوی‌تر) قرار دهید و یک لیوان شیر بر روی مکعب‌های قهوه بریزید.

مرحله‌ی ۴

اجازه بدهید مکعب‌های قهوه ذوب شوند و با شیر مخلوط شوند و قهوه‌ای سرد و خوش طعم برای رفع تشنگی‌تان آماده شود!

انواع قهوه ۱۴: قهوه او له

انواع قهوه - 15

مدت زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه

مواد لازم: دانه‌های قهوه‌ی فرانسوی بوداده، شیکوره، شیر

کافه اوله- قهوه‌ی نیمه دم‌شده، شیر نیم گرم، ۱۰۰٪ فرانسوی.

نام نوشیدنی به صورت تحت‌اللفظی “قهوه با شیر” است، و این نام بسیار هم مناسب آن است چرا که یکی از مولفه‌های ضروری آن رقیق کردن قهوه‌ی قوی با شیر خامه‌ای گرم است.

داشتن ریشه‌های فرانسوی برای لذت بردن از قهوه خوب است، اما خوشبختانه ضروری نیست. در این‌جا یک دستورالعمل ساده را برای تهیه‌ی کافه اوله به شما آموزش می‌دهیم. مواد لازم برای تهیه‌ی این نوشیدنی عبارت است از:

– ۳/۴ فنجان دانه‌ی قهوه‌ی فرانسوی بوداده و پودرشده
– ۱/۴ فنجان ساییده‌ی گیاه کاسنی (یا به فرانسوی شیکوره)

روش تهیه‌ی کافه اوله:

مرحله‌ی ۱

قهوه و کاسنی را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.

مرحله‌ی ۲

مخلوط را در یک ظرف دردار نگهدارید.

مرحله‌ی ۳

یک قاشق غذاخوری از مخلوط قهوه-شیکوره را به یک فنجان آب داغ اضافه کنید و دم بگذارید.

مرحله‌ی ۴

نصف فنجان شیر را گرم کنید.

مرحله‌ی ۵

شیر را به یک لیوان منتقل کنید و قهوه‌ی و شیکوره‌ی دم‌شده را نیز اضافه کنید. کار تمام است!

امیدوارم این مطلب شناسایی انواع قهوه برای شما مفید باشد.

 

                                                                               دیجی پروتئین