Top

کباب قفقازی

کباب قفقازی

  

طرز تهیه : ماست ، روغن زیتون و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

 

گوشت گوساله و سینه مرغ را به تکه های درشت و یک اندازه برش بزنید و داخل کاسه ای بریزید. سس مخلوط ماست را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و 2 – 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

 

پس از استراحت به صورت یکی در میان گوشت و مرغ را به سیخ بکشید و بین آنها تکه های فلفل دلمه ای و پیاز قرار قرار دهید .سپس سیخ ها را روی کباب پز بگذارید و کباب کنید ( در طول پخت روی کباب را با کره برس بکشید و نمک بپاشید ). میتوانید داخل فر با حرارت بالا نیز کباب ها را آماده کنید.

 

دستور طرز تهیه کباب قفقازی مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

کباب قفقازی , طرز تهیه کباب قفقازی , پخت غذای کباب قفقازی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب قفقازی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای کباب قفقازی :

راسته یا فیله پاک کرده گوساله :•: 250 گرم

سینه مرغ بدون استخوان :•: 250 گرم

ماست یا خامه :•: 3 قاشق سوپخوری

روغن زیتون :•: 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

فلفل دلمه ای زرد یا قرمز :•: 2 عدد

پیاز ریز(مخصوص ترشی) :•: تعدادی

کباب کوبیده, طرز تهیه کباب کوبیده , پخت غذای کباب کوبیده

ماهی کبابی ذغالی , طرز تهیه ماهی کبابی ذغالی , پخت غذای ماهی کبابی ذغالی

طرز تهیه کباب قفقازی :

برای تهیه کباب قفقازی ابتدا راسته و سینه را به قطعات مکعبی به طول 4 سانتی متر و عرض 2 سانتی متر برش دهید .

در یک کاسه ماست , روغن زیتون و فلفل را با هم مخلوط کنید . تکه های مرغ و راسته را به مدت 3 الی 4 ساعت در این سس بخوابانید

بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سیخ به ترتیب یک تکه راسته , یک تکه سینه, فلفل دلمه ای و پیاز زده تا سیخ ها پر شوند .

آنگاه سیخ ها را روی کباب پز گذاشته حدود 7 الی 8 دقیقه حرارت برای پختن کبابها کافی است (سبزیجات باید کمی نرم شوند) در حین پخت به کبابها نمک بزنید .

اگر برای تهیه کباب قفقازی از ذغال استفاده کنید طعم بهتری خواهد داشت . در انتها برای لذت بیشتر کباب قفقازی را در کنار پلو زعفرانی نوش جان کنید.

آموزش کامل طرز تهیه کباب کوبیده مرغ آموزش طبخ کوبیده مخصوص مرغ

دستور طرز تهیه کباب قفقازی مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه